Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik, megmutatnátok, hogy melyik harisnya szexi számotokra?
Figyelt kérdés
2017. febr. 4. 13:37
2/14 anonim válasza:
általában tetszik mind. Elég könnyű dolga van a nőnek velem kapcs
3/14 anonim válasza:
Számomra az a szexi, ha nincs harisnya.
4/14 anonim válasza:
Az a harisnya, amelyik a fotelra van dobva és én látom az ágyból. Igaz, nagyon ritkán látom, mert ép mással vagyok elfoglalva.
5/14 anonim válasza:
Jöttem informálódni, okosabb nem lettem. :)
Amit eddig tapasztalatból mondhatok: utcára egyszerűbb darab bejött a pasinak, szexiségnek pedig a fekete csipkés harisnya vagy combfix.
6/14 anonim válasza:
5-ös. Húzhatsz te bármilyen harisnyát, ha nincs meg hozzá az alakod és az összhang a többi ruhával.
7/14 anonim válasza:
Szó sincs arról hogy ne lenne meg hozzá az alakom. :) Csak leírtam hogy az eddigi tapasztalataim alapján mi az ami bejön a pasiknak. És nem a rózsaszín Micimackós a befutó.
8/14 A kérdező kommentje:
DE engem az érdekel ki milyet akar látni a barátnőjén :D úgyh hagyjuk a "ne legyen rajta semmi" válaszokat :D
2017. febr. 4. 14:34
9/14 anonim válasza:
Te kérdeztél. Miért zavar, ha mondjuk engem teljesen hidegen hagy a harisnya. A nő alakja, viselkedése, mosolya, humora, mondandója, stb. Harisnya van, nincs, az egy egész pici, elhanyagolható részlet az egészhez képest.
Érted, lehet csoda harisnya rajta, csoda alakja, ha megszólal és ki áll a kapa a szájából.
Aki itt válaszolta, hogy ilyen harisnya jön be a pasiknak, valószínű, ő, nadrágban is ugyan úgy be fog jönni a pasiknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!