Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Kérem valaki segítsen hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kérem valaki segítsen hogy lehet túl lépni az egyoldalú szerelmen?

Figyelt kérdés
van egy lány akibe valamiért szerelmes lettem 3 éve de sajnos nem tetszem neki még csak megismerni sem akar viszont azóta sincs perc hogy ne rá gondolnék majdnem minden nap látom ha nem akkor is a képeit nézem és nagyon sokszor sírtam is mert fáj hogy olyan lányt szeretek akit nem kellene de ez nem az én választásom volt és nem tudom mit tegyek senki más nem érdekel próbáltam magam elfoglalni többet foglalkozni a barátokkal de egyszerűen nem tudom kiverni a fejemből teljesen tanácstalan vagyok kérlek segítsetek
2017. máj. 4. 19:47
 1/3 anonim ***** válasza:

1. Minden kapcsolatof megszakítasz é ellehetetlenítesz vele.

2. Gyászidőszak.

Erre gyógyír pedig legfőképpen az idő, de hogy ne unatkozz, mindenképp találj figyelemelterelőket! Hobbi, tanulás/munka, barátok stb... de leginkább egy új szerelem :)

Amúgy biztosan szereted? Úgy tűnik mintha ez egy murcsa társfüggés lenne tőled, ahol a pótanyu nyújtotta biztonságot keresed. A tárafüggőség nem jó dolog, nézz uzána!

2017. máj. 4. 21:50
 2/3 A kérdező kommentje:
rendben utánanéztem nem vagyok társfüggő
2017. máj. 5. 09:26
 3/3 anonim ***** válasza:
Szuper. Akkor könnyen fogod tudni függetleníteni magad az érzéstől :)
2017. máj. 5. 13:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!