Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Egyoldalú szerelem egy makacs...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyoldalú szerelem egy makacs lány részéről, egy bezárkózott lány felé. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Sziasztok,először is,nem szeretnék gyűlölködő megjegyzéseket,mert nem tehetek a dologról,érzem,amit érzek.

Beleszerettem barátnőmbe, de elég viszonzatlan a dolog. Már bevallottam neki az érzéseimet és udvarlok neki,írtam verset is,értékel mindent,de azt mondja őt nem mozgatja meg Ilyen. Nem nyomulok rá,mértékkel közeledem felé,és van hogy inkább a baráti oldalt próbálom vezetni inkább, Hogy tényleg ne nőjjek a fejére. Szeret velem beszélgetni,amikor találkozunk,mindig látom rajta,hogy boldoggá teszem. De szerinte nem tudna párként gondolni rám,meg soha nem mozgatta meg őt ha annó kapott egy csókot egy barátnőjétől (érzelmek nélkül). Azt is észrevettem rajta,hogy fél a párkapcsolatoktól (sokszor átvágták). Nem bírok lemondani róla,csak ő kell,nem tudom elengedni,mert érzem is,hogy ő a tökéletes,de már buktam ki sokat a viszonzatlanság miatt. Nagyon szeretem,tényleg szerelmes vagyok,de nem tudok mit csinálni. Tudom,hagyjak békén egy heterot,de néha nem értem őt. Azt mondta nem zavarja,ha éreztetem a szeretetet,de a kedves,aranyos,köszi szavaknál nem kapok többet. Mit tegyek? Elengedni nem tudom és csak ingázok az érzéseimmel. Egy csók csak rosszabbítana? Fél éve megy lassan az egész. Szeretném páromnak egy életre,mert azt tudom,hogy jobban is lenne esetleg mellettem. Feltételezem...

19/L,ő egy évvel idősebb.

2016. dec. 31. 13:04
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
12%
Ne rontsd el! Alig van már egészséges heteró nő, sajnos. Ne gyarapítsa a betegek táborát.
2016. dec. 31. 13:30
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Ha heteró akkor tök mindegy hogy mit csinálsz, akkor sem fog veled járni. A csók csak rosszab helyzethez vinne. Én azt tudom tanácsolni hogy lépj túl rajta mert ebből nem lesz semmi. Fél év alatt ha nem alakult ki nála semmi vonzalom akkor ezután sem fog. Én a helyedben egy ideig nem beszélnék vele.
2016. dec. 31. 13:34
 3/13 A kérdező kommentje:

1.- Köszi, ezt kértem az elején, hogy hanyagoljuk.

2.- Köszi A választ? :)

2016. dec. 31. 14:01
 4/13 anonim ***** válasza:
Az még nem jutott eszedbe, hogy nem bezárkózott csak nem leszbikus? Ha nem az, ne erőltesd. Nem is értem miért csinálod.
2016. dec. 31. 14:03
 5/13 A kérdező kommentje:
Nem velem,mindenkivel szemben,rêg nem volt párkapcsolata
2016. dec. 31. 14:20
 6/13 anonim ***** válasza:
52%
Mi lenne ha berúgnátok együtt? :D És te nem kezdeményeznél, akkor konkrétan, csak kedves lennél vele. És hátha akkor felszabadultan a társadalmi szabályok alól ő tesz egy mozdulatot feléd.
2016. dec. 31. 14:23
 7/13 A kérdező kommentje:
Az a baj,hogy nem iszik,de köszi,jó ötlet lenne XD
2016. dec. 31. 14:32
 8/13 anonim ***** válasza:
Akkor drogozzatok :P
2016. dec. 31. 15:21
 9/13 A kérdező kommentje:
Drága és egészségtelen XD
2016. dec. 31. 15:24
 10/13 anonim válasza:
Ba#us, ennyire sok hülye ember van? El kéne felejteni...
2016. dec. 31. 21:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!