Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyoldalú szerelem egy makacs lány részéről, egy bezárkózott lány felé. Mit tegyek?
Sziasztok,először is,nem szeretnék gyűlölködő megjegyzéseket,mert nem tehetek a dologról,érzem,amit érzek.
Beleszerettem barátnőmbe, de elég viszonzatlan a dolog. Már bevallottam neki az érzéseimet és udvarlok neki,írtam verset is,értékel mindent,de azt mondja őt nem mozgatja meg Ilyen. Nem nyomulok rá,mértékkel közeledem felé,és van hogy inkább a baráti oldalt próbálom vezetni inkább, Hogy tényleg ne nőjjek a fejére. Szeret velem beszélgetni,amikor találkozunk,mindig látom rajta,hogy boldoggá teszem. De szerinte nem tudna párként gondolni rám,meg soha nem mozgatta meg őt ha annó kapott egy csókot egy barátnőjétől (érzelmek nélkül). Azt is észrevettem rajta,hogy fél a párkapcsolatoktól (sokszor átvágták). Nem bírok lemondani róla,csak ő kell,nem tudom elengedni,mert érzem is,hogy ő a tökéletes,de már buktam ki sokat a viszonzatlanság miatt. Nagyon szeretem,tényleg szerelmes vagyok,de nem tudok mit csinálni. Tudom,hagyjak békén egy heterot,de néha nem értem őt. Azt mondta nem zavarja,ha éreztetem a szeretetet,de a kedves,aranyos,köszi szavaknál nem kapok többet. Mit tegyek? Elengedni nem tudom és csak ingázok az érzéseimmel. Egy csók csak rosszabbítana? Fél éve megy lassan az egész. Szeretném páromnak egy életre,mert azt tudom,hogy jobban is lenne esetleg mellettem. Feltételezem...
19/L,ő egy évvel idősebb.
1.- Köszi, ezt kértem az elején, hogy hanyagoljuk.
2.- Köszi A választ? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!