Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha olyan lányba vagyok szerelmes akinek van barátja?
Nem, nem akarom Őket szétválasztani -bár úgyérzem lenne esélyem-, hiszen a legjobbakat akarom a lánynak... Ha Ő azt érzi a barátja iránt amit én iránta, akkor tönkre tenném ezzel az életét.
Mi amúgy ilyen haveri kapcsolatban vagyunk (egyébként sajnos a pasijával is jóban vagyok, jó srác), de egyre kevesebbet találkozunk, pedig nekem azok életem legjobb percei, órái és ezt nem bírom! :/
Mit kéne tennem? Az a baj, hogy amióta ismerem ezt a lányt, másra nem tudok úgy nézni. Más csajokhoz/nőkhöz azóta nem is vonzódom szexuálisan sem...
Nem tudom ez mennyire normális, de elég (nagyon) nehéz életem, gyerekkorom volt de ennyire nem borúltam még ki semmin mint most.
Nem tudom, hogy létezzek nélküle.
Mielőtt ezt éreztem elég megszálottnak néztem volna azt aki ilyet ír, de ezt érzem.
Érzett hasonlóan innen valaki? Fog ez változni?
Ez nagyon nehéz :(
Nincs jó válasz. Ha azt írom, hogy hagyd, te szenvedsz, ha azt írom próbáld meg, akkor belerondítassz egy barátsága és egy kapcsolatba is.
Nekik milyen a kapcsolatuk? Szokott vmelyikük panaszkodni, h nem oké valami köztük?
Milyen régóta ismered őket?
Mérlegelni kell mindenféleképpen, mert ez tipikusan a mindent vagy semmit esete.
Ha nem akarsz közéjük állni, akkor azt mondom, hogy kicsit távolodj el a lánytól, hátha csak valami hatására alakult ki benned ez az érzés és jobban átlátod majd a dolgokat.
Pontosan ilyesmiben vagyok. Csak nekem nem haverom a srác. Én próbáltam nem beletúrni semmibe sem, és eltávolodtam szépen. Egy darabig ment a huza-vona, végül a párjával maradt. Nem tudja ott hagyni. Ennyi. Azóta másokkal ismerkedem, randizok, de még nem találkoztam olyannal, aki kiverte volna a fejemből.
29F
"Az a nő foglalalt akin fekszenek"
maffiózó, boxoló, ... barát esetén más áldozat után kell nézni.
Az élet nem holdfényes lányregény, kérdező. A párkeresés főleg nem az. Itt nem a romantikus rinyálás győz, hanem aki jobb. Hallottál már valamit rebesgetni az evolúcióról? Annak a génje jutnak tovább, aki arra alkalmasabb. Mi az, hogy nem akarod őket szétválasztani? Mi az, hogy tönkre tennéd ezzel az életét? Gondolkodj már! Lehet, hogy azzal teszed tönkre az életét, ha nem választod szét őket. Éldegélnek egymás mellett egy langymeleg, semmitérő kapcsolatban, aztán 10 év múlva valamelyik rájön, hogy nem boldog és szépen faképnél hagyja a másikat. Mi van, ha a csaj melletted találná meg a boldogságot?
Elmondom, hogyan működik ez a valóságban. A felnőttek világában. Összejön egy pár, szeretik egymást. Aztán jönnek a hétköznapok, és a folyamatos kísértések. Piroska naponta megtetszik egy tucat pasinak, akikből minimum egy rá is mozdul. Ha Piroska még szerelmes a párjába, észre se veszi ezeket a rámozdulásokat, vagy lerázza magáról, mint kutya a vizet. Ha azonban a párja (nevezzük Péternek) nem ápolja a szerelmet, esetleg nem is szereti Piroskát, csak éppen jó vele a szex, akkor Piri nem érzi magát nőnek mellette. Nem boldog. Vele marad, mert még nem tudja, hogy van jobb is. De szenved. És egy idő után betelik a pohár. Ő is ember, ő is ugyanúgy boldogságra vágyik, mint te, vagy mint mindenki más. És egyszer csak észreveszi, hogy vannak Péternél százszor jobb pasik is. Akik odafigyelnek rá! Akik mellett igazi nőnek érezheti magát, aki mellett boldog lehet.
Érted, miről pampogok? Ha Péter hátradől, nem dolgozik a a kapcsolaton, ha nem tartja fenn Piroska szerelmét, és ezzel a hűségét, akkor megy a levesbe. Ugyanígy jár a következő kapcsolatában is, amíg meg nem tanulja a leckét.
A párkeresés arról szól, hogy megszerzem, aki kell nekem, és megtartom, amíg tudom. Ha balfäsz vagyok, nem tudom megszerezni. Ha balfäsz vagyok, nem tudom megtartani. És egészen addig így lesz ez, amíg nem tanulok a saját hibáimból.
Női oldalról ugyanez játszódik le. Amíg a párom fenn tudja tartani a szerelmemet, és vele a hűségemet, addig észre sem veszem a fenekét csábosan riszáló szomszéd Piroskát. Ha viszont ellaposodik a kapcsolatunk, ha csak testvérekként élünk egymás mellett, mert momentán éppen nincs jobb, azonnal észreveszem a lépcsőn felfelé imbolygó popsit.
És ez így természetes, akármit mondjanak is itt az idealista tinikorú gerinctanulmányok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!