Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
26 év házasság után szerelmes lettem egy régi szerelmembe, mindketten házasok vagyunk. Ő most eltűnt, azt mondja, fel van kavarodva, nem tudja mit tegyen. El akarom felejteni, mit tegyek?
Ha régi szerelem volt akkor miért lett vége? Ha jártatok és belső oka volt a szakításnak akkor eleve nincs értelme újra kezdeni.
Amúgy neked kell tudni milyen a kapcsolat amiben vagy. Ha csak a gyerekek miatt vagytok együtt,akkor már rég meg kellett volna beszélni a házastársaddal hogy mi legyen a folytatás. A háta mögött csinálni bármit is nagyon gerinctelen dolog.
Szerintem tedd magad rendbe!
Te sem tudod mit akarsz, sodródsz össze-vissza, nem vagy a heléyzet magaslatán és kicsúsztak a kezed közül a dolgok. Talán sosem voltál irányító alkat, de ez nem is baj. Viszont tudd, hogy mit akarsz!!! Ha a férjedet akarok, akkor őt válaszd, ha a másik pasit, akkor őt, de ne hazudj se nekik, se magadnak.
A másik lelépett. Valószínűleg ha újra jelentkezne elcsavarná a fejed és nem tudnál ellenállni neki. Így ő döntött helyetted. A feleségét választotta.
Én nem fogok ítélkezni feletted, ahogyan sokat előttem megtették. Te döntésed és viseld a következményeit is ha kiderül vagy ha nem jól sül el...
Persze, az ember szerelmes, meg érez ezt-azt, de attól nem kéne, hogy "hülye" is legyen. Te totál ki vagy szolgáltatva a régi exnek! Ha azt mondaná, hogy "lépjüónk meg baby" te mennél egy szó nélkül. Szerintem iszonyat naív vagy. És ő ezt tudta jól. Megmérte a csáberejét, hogy működik-e még, és ha igen, akkor boldogan, macsósan visszamegy a nejéhez, te pedig úgymaradsz!
Szerintem nem véletlenül lett vége annak idején, és te nem véletlenül modntál igent a férjednek... A régi érzelmek, igen vannak, de attól nem kéne feldobni mindent... Én a helyedben letiltanám, törölném a csávót, ha jelentkezik akkor elutasítanám, elzavarnám.
Ha epdig a férjemmel nem mennének a dolgok, akkor válnék, de nem a másik pasi miatt, hanem magam miatt. Mert nem voltam már vele boldog...
Szerintem vigyázz, mert rizikós talajra érkeztél...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!