Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Házas vagyok és szerelmes lettem másba! Mit tegyek?
Hogy felejtsd el?
Nagyon gyorsan, ha fontos a férjed.
Ne keresd vele a kontaktust és foglalkozz többet a férjeddel, mert ezt az energiát, amit a "szerelmedre" fordítasz, rá is fordíthatnád...
Én már többször voltam szerelmes másba, aztán mind elmúlt, anélkül, hogy bármi történt volna. És ez így volt jó.
Ez az élettel jár.
42F
"Csak messziről csodálom!"
Elárulod úgy őszintén, hogy mi a fenének csodálatod őt?
"Nem is merek próbálkozni nálla!"
Mi a francnak akarnál te próbálkozni nála, miközben HÁZASSÁGBAN ÉLSZ!!!
Úgy látom, hogy a házasságod nem túlságosan boldog és jó, mert akkor nem így viselkednél!
Ha rossz a házasságod, akkor tegyél pontot a végére, ha meg jó, akkor meg minek viselkedsz így?
Hogy hogy felejthetnéd el?
Könnyen, sz..r..d le azt a másikat, hisz te házasságban élsz, elvileg!
Ha meg rossz a házasságod, akkor meg miért vagy még mindig benne? Megkönnyíthetnéd az életedet, ha nem kéne titokban megcsalnod a párodat!
a huseg dontes kerdese akarat es gerinc kerdese
Csak a buta emberek sodrodnak az arral mint a kaki a csatornaban
Egy gndolkodo inteligens ember donteseket hoz es ennek kovetkezmenyeit viseli
huseg dontes bezarom magam a csabitas ellen nem engedek a kisertesnek
Olvasd a Népszavát a Szürke 50 árnyalata helyett.
Túl élénk a fantáziád!
Ugyan még tettekben fizikálisan nem csaltad meg, de már gondolatban megtetted!
Jobb lenne leülnötök és megbeszélni a problémát.
Az csak kifogás hogy keveset találkoztok mert felváltva dolgoztok. És, akkor mi van?
Ilyenkor már nem szeretjük teljes szívből a másikat? Vagy ilyenkor már engedélyezett a félrekacsintás?
Ha akartok akkor tudtok időt szakítani a másikra, még ha az csak 1 órára is. Lehet ilyenkor beszélgetni vagy a másikat kényesztetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!