Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Házas vagyok és szerelmes lettem másba! Mit tegyek?
A szex kihűl 1-2 évtized után. Csak közös akarattal lehet a szexuális vágyat fenntartani! A férjed jó az ágyban?
Jól nyal, ujjaz?
Mert lehet hogy csak kielégületlen vagy!
(f)
Válaszodra íme rácáfolok:
Párom és köztem 200 km van, heti egyszer találkozunk személyesen, egyébként meg neten tartjuk a kapcsolatot. Több mint 2 éve vagyunk együtt!! És boldogok vagyunk és össze is akarunk költözni.
Az, hogy nem találkoztok az egy ügy. De, ha nagyon szeretnétek egymást, akkor a szerelmetek ezt kibírná! De ezek szerint még sem eléggé erős a szerelmetek és a kapcsolatotok, hogy ezt áthidalja.
Megbeszélted a pároddal, hogy hiányzik a szeretet a kapcsolatotokból és hogy elhanyagol téged?
Szabadságot csak tudtok kivenni, nem? Vagy ott vannak a nagyszülők akik vigyázhatnak a gyerekekre míg ti pl elmentek egy hétvégi kiruccanásra.
De milyen munkát végeztek hogy ezt csak így lehet megoldani?
Én se venném egy lapra a 2 év teljesen boldog szerelmes távkapcsolatot, a 12 évből az utóbbi 4 év szinte boldogtalan házassággal, ahol az egyik fél már gondolatban meg is csalta a férjét.
Igen különbözik a kettő de az egyik boldog a másik boldogtalan. A boldogtalannak meg tennie kéne azért hogy boldog legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!