Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miből tudhatom h a pasi csak megfektetni akar cagy tényleg szerelmes? Mert mindig felhív beszélgetünk találkozunk atolel megcsokolgat. Beszécget. Akkor szerelmes belem? Vags csak dugni akar?
Röviden... nem tudom.
Kifejtve... tényleg nem tudom.
Te ismered az adott hímet, csak te tudhatod, hogy mik a szándékai. De ha hívogat, meg találkozgattok, meg csócsolóztok, ölelkeztek, az inkább kapcsolatra hajaz. Igazából ezt a párok csinálják.
Mondjuk így is dugnod kell majd vele előbb-utóbb :D
30/F
Amíg meg nem kapják, amit akarnak képesek nagyon hízelgőek lenni, gyakran telefonálni stb.
Ha mondjuk arra kerülne a sor és te visszautasítod, ő pedig elég rosszul kezelné, megsértődne, netán otthagyna az biztosan azt jelenti, hogy csak azt akarta.
De igazából ez idővel derül ki a viselkedéséről, mert szexet minden férfi akar végülis, de, hogy szex után milyen lesz később, akkor is ugyanannyit fog e hívogatni vagy jóval kevesebbet, majd kiderül.
Rossz hír: Nem derül ki igazán ha úgy akarja.
Ha nem akar tőled semmit, de meg akar fektetni és ügyes, dörzsölt, akkor azt fogja adni, amit látni/érezni szeretnél.
Tehát végülis egyetlen lehetőség van: bízni abban, hogy a másik nem egy gerinctelen tuskó, hanem valódi érzelmekkel, érzésekkel közelít feléd és komolyak a szándékai.
Garancia, "100%-osság" ( mert szerintem 100%- nincs, egész életünkben csak 99%, bármilyen jó is a kapcsolat) maximum akkor van, ha megtörtént a dolog, de még mindig ott van melletted.
Nem lehet teljes biztonsággal eldönteni,de ha a pasi már az ismerkedés elején is gyakran tereli a témát a szexre vagy kér tőled szexi képet,akkor elég valószínű,hogy csak szexre megy.Vannak,akik tökéletesen eljátsszák a szerelmest is,amíg meg nem fektetnek.
Igazából nekem az egyetlen,ami mindig bejött,a megérzésem.Valakin egyből érzem,hogy tisztel és komolyan érdeklem,van,amikor meg érzem,hogy egyszerűen valami nem stimmel,bizalmatlan vagyok vele,hiába játssza a figyelmest...és olyankor ki is szokott derülni,hogy nem komolyat akar.Nem tudom,neked mennyire szoktak bejönni a megérzéseid,de érdemes odafigyelni rájuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!