Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Nem merek lépni, pedig nagyon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem merek lépni, pedig nagyon tetszik nekem. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Az egyik munkatársam nagyon bejön, még nem beszéltem vele de már többször hallottam beszélni másokkal és teljesen elbűvölt. De nem merek lépni, mert szerintem nem vagyunk egy szinten. Ő jól néz ki de szerintem én nem. Sokan udvarolnak nekem is, de szerintem neki nem tetszenék, emiatt nem merek próbálkozni. Gondolkodtam azon, hogy először Facebookon közeledek felé, de attól is félek hogyha visszautasít, akkor nem lesz jó a közelében dolgozni. Mit tegyek?
2017. márc. 6. 21:21
 1/2 anonim ***** válasza:

hogy tudod te élni az életed, ha minden apró sz..rtól félsz?

gyáva nyuszi senkinek se kell, úgyhogy embereled meg magad, és lépjél! helyetted úgyse fogja megtenni senki.

egyébként pedig súlyos önbizalomhiányban szenvedsz!

te nem ő vagy, hogy tudd, hogy neki bejönnél-e vagy sem. majd ő válaszol rá, add már meg neki a lehetőséged, és ne fantáziálgass magadban h..lyeségeket!

2017. márc. 6. 21:25
 2/2 anonim ***** válasza:
Inkább azt bánd meg,amit megtettél,mint azt,amihez gyáva voltál!
2017. márc. 6. 22:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!