Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért van az, hogy nem merek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy nem merek ráírni? (többi lent)

Figyelt kérdés

Az a helyzet,hogy van egy lány,aki nekem tetszik. Én 12-edikes vagyok,ő kilencedikes.Már 4-szer kikosaraztak,mert félreértettem a jeleket. Eddig úgy voltam vele,hogy nem merek kezdeményezni senki felé,inkább hagyom ezt az egészet...De tegnap az iskolánkban levetítették nekünk Nick Vujicic-t élő adásban és a beszéde újra lelki erőt adott. Most már merek élőben odamenni másokhoz,csak facen nem merek ráírni. :( Pedig a lánnyal már beszéltem 2x élőben. Először fél órát (délutáni órára vártam),másnap 5 percet.

Vannak velem született betegségeim,nem vagyok egy bányarém (fél szememre nem látok születésem óta,gerincferdülés,stb.), de jóképűnek sem mondanám magam. Inkább átlagosnak.Amiért nem merek ráírni,az az,hogy 1. lehet,hogy zavarom valamiben 2.Elmondja az osztályában,hogy én most ráírtam(mondjuk én nem olyannak ismerem őt)...Ezeket le szeretném küzdeni. Tudnátok néhány tanácsot mondani,hogy hogyan küzdjem le ezeket a dolgokat úgy,hogy facen is rámerjek írni,ne csak élőben dumáljak vele ? Tudom,hogy már vagy 1 millió ilyen kérdés van :D,de nem tudok sajna ezzel mit kezdeni. :(

Szeretnék normális válaszokat kapni. Bocs,ha egy regényt írtam :D :D

A tanácsokat előre is köszönöm !:)

18/F

2016. szept. 23. 19:29
 1/2 anonim ***** válasza:
40%

Igyál meg 2-3 sört, aztán már rá mersz majd írni. Szívesen!

22/F

2016. szept. 23. 20:36
 2/2 anonim ***** válasza:

Én mindig arra támaszkodtam, hogy nincs mit vesztenem, ha vele nem jön össze akkor majd mással össze fog! Légy mindig pozitív! :)

Én ugyan lány vagyok és szégyen nem szégyen volt olyan, hogy én írtam rá pasikra, beszélgettünk majd ha jól elvoltunk akkor (természetesen a pasi kezdeményezett) találkoztunk. Vagy előtte még telefonon beszélgettünk. De persze volt olyan is, hogy én kezdeményeztem találkozót.

Annyi nő van itt, ha az egyiknek nem tetszel ott van még több ezer a környékeden. Nem kell itt összetörni lelkileg sérülni, ha nem jön össze.

Lényeg legyen témátok és nevettesd meg.

Sok szerencsét! :)

2016. szept. 23. 20:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!