Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Van egy fiú, aki udvarol...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy fiú, aki udvarol nekem, de én sosem merek ráírni, mert félek, hogy zavarom. Hogyan győzzem le ezt?

Figyelt kérdés
2016. ápr. 1. 09:45
 1/5 anonim ***** válasza:
Olyankor kapcsold ki az agyad és csak írj rá:) Ne görcsölj ezen!Ha ő rendszeresen rádír,akkor biztos,hogy érdekled,nyugi.
2016. ápr. 1. 09:58
 2/5 anonim válasza:
írj csak hisz udvarol... nem veszi rossz néven nyugi és hajrá :)
2016. ápr. 1. 10:01
 3/5 anonim ***** válasza:

nyugodtan írj, sőt azt is mondd meg hogy emiatt nem mertél korábban írni rá, mosolyogni fog és örülni neked, és fogja hagyni hogy zavardd csak nyugodtan

bárcsak ilyen lányok lennének itt is ahol én lakom, ez esetben úgy örülnék ha valaki engem is zavarna, de hát.... a válogatás, meg a megfelelni akarás...

2016. ápr. 1. 10:11
 4/5 anonim ***** válasza:

Kezd ezzel.

"Szia! Nem zavarlak? Ha ráérsz, jó lenne megint beszélgetni. :D "

Ennyi.

2016. ápr. 1. 10:59
 5/5 anonim ***** válasza:
Nem kell görcsölni rajta, írj rá nyugodtan. Legfeljebb ha elfoglalt kicsit lasabban válaszol, de örülni fog neki ha ráírsz :)
2016. ápr. 1. 11:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!