Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért félek? Hogy győzzem ezt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért félek? Hogy győzzem ezt le? Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Összejöttem egy sráccal akivel fél éve szeretjük egymást,de még csak most éreztem azt,hogy össze kell vele jönnöm:) Szóval,összejöttünk..Májusba már találkoztunk..a találkozás előtt nagyon izgultam meg minden..de mikor vele voltam nem voltam már ideges..csak féltem és nem mertem ránézni,inkább a másik irányba néztem :/ Meg alig tudtam mit mondani..féltem hogy hülyeséget hordok össze-vissza..:s De most,hogy összejöttünk még jobban félek..Rengetegszer találkoztunk volna,ha nem találtam volna kifogásokat..Nagyon beparálok,ha arról beszélünk,hogy találkoznunk kéne..skypeon mindig beszélünk ,de nem kamerával..Nemtudom miért van ez..:/ De nagyon rossz,hogy nem tudok vele találkozni,mert mindig rámjön valami pánik szerűség :S Nagyon szeretem,de utálom,hogy ilyen vagyok..Vele akarok lenni,de ez az érzés nem engedi..:/ Nemtudom mit csináljak..tudtok segíteni? jól jönne most pár hasznos tanács :/

2013. aug. 19. 00:16
1 2
 1/11 anonim válasza:
Aludj egy jó nagyot először. :)
2013. aug. 19. 00:17
 2/11 anonim ***** válasza:
Transzexuális vagy és attól félsz, hogy elhagyna ha kiderülne?
2013. aug. 19. 00:18
 3/11 A kérdező kommentje:
Alig birok aludni..egész nyáron 2-3 óra után megyek aludni:/ mindig ezen izélek,hogy miért nem merek vele találkozni? Mikor nem jártunk akkor is izéltem ezen..:/
2013. aug. 19. 00:18
 4/11 anonim ***** válasza:
ne mond le a talit!
2013. aug. 19. 00:20
 5/11 A kérdező kommentje:
Semmi miatt nem hagyna el..:)
2013. aug. 19. 00:21
 6/11 A kérdező kommentje:

,,ne mond le a talit.''

Nem akarom,de ha egyszer ez sugározza az agyam..Ez már beteges,ahogy viselkedek..Nincs olyan ember aki félne találkozni a szerelemével..Nem értem mi van velem..:/

2013. aug. 19. 00:22
 7/11 anonim ***** válasza:
5 Miből gondolod?
2013. aug. 19. 00:24
 8/11 A kérdező kommentje:
Mert nagyon szeret és mondta hogy semmi féle képpen nem akar elhagyni és nem is fog.fél éve szerelmes belém..rengeteget bajlódott már,hogy megkapjon..épp ezért kéne vele találkoznom csak félek:/ Pedig megérdemelné hogy találkozzak vele..
2013. aug. 19. 00:29
 9/11 anonim ***** válasza:

ez hasonlít erre:Testi integritás identitás zavar

Nem ugyanaz a két dolog,de valahol mégis,keress rá.

2013. aug. 19. 00:36
 10/11 anonim ***** válasza:

Komolytalan vagy és nevetséges. Infantilis. Nem való neked kapcsolat.

Vegyél szépen erőt magadon és ne pic*áskodj. Odamész és kész. Ennyi. Nem kell agyalni meg kombinálni, mint az óvodások. Mi a fran*nak neked fiú, ha így állsz hozzá és amúgy is.. Magaddal szemben is így viselkedsz? Komolyan kiborít ez főleg úgy, hogy még képes vagy feltenni itt ezt a kérdést. Én úgy kihajítanálak, mint macskát... Meg bárkit, aki nem hajlandó velem találkozni pedig elvileg "járunk". De kihajítottam volna 18, de még 16 évesen is már. A bolondját járatod magaddal is és vele is, pedig elvileg szereted. haha Nézz már magadba és gondolkodj el. Majd szégyelld el magad és változtass a butaságaidon.

2013. aug. 19. 00:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!