Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon félek a szerelemtől, hogy győzzem le ezt a félelmet?
Az előző kapcsolatom négy évig tartott, nagyon szerettem a barátomat, szerelmes voltam belé, de egy idő után megtudtam, hogy ő igazán sose volt szerelmes belém... tudom, hogy mindennél és mindenkinél jobban szeretett, de nem volt szerelmes, csak úgy volt vele, hogy igazából minden téren tökéletes vagyok neki, le tudná velem élni az életét, ilyenek... tudom, hogy így is lett volna, és mindig kitartott volna mellettem, de ez mégis annyira kiábrándító volt, mikor ezzel szembesültem. Akkor nagyon összetört bennem valami... Utána még együtt voltunk sokáig, de csak egyre rosszabbul éreztem magam, végül szakítottam.
A mostani barátommal pár hónapja vagyunk együtt, nagyon szeretem, ő is szeret engem, állítása szerint szerelmes is belém, de én már nem merem ezt elhinni. Pedig tudom, hogy így van, de emiatt nem merem teljesen átadni magam ennek az érzésnek, mert félek, hogy aztán kiderül, hogy ő is csak úgy elvan velem és kész.
Hogy lehetne ezt a gondolatot elfelejtenem?
22L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!