Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Nem merek ráírni. Mit csináljak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem merek ráírni. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Már egyszer ráírtam beszélgettünk ilyen alap dolgokról..aztán elmondtam h tetszik nekem...még egy kicsit beszéltünk. utána elköszönt.azóta nem beszéltünk..ráírjak másodjára is?..ja és élőbe még nem beszéltünk.. L/17

2014. máj. 7. 18:30
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

Ha még azt is megsúgtad, hogy bejön neked, és erre nem lép semmit, akkor az idődet pocsékolod.

Persze, ha azt írnád neki, hogy szia nem jössz át egy kufircra, rögtön megszólalna a csengőtök...

2014. máj. 7. 18:33
 2/14 anonim ***** válasza:
Csatlakozom az elottem szolohoz
2014. máj. 7. 18:35
 3/14 A kérdező kommentje:
várok még válaszokat. .
2014. máj. 7. 18:39
 4/14 A kérdező kommentje:
egyébként írta h szerinte lenne esélyem csak élőbe még nem beszéltünk.
2014. máj. 7. 18:41
 5/14 anonim ***** válasza:

sztem megér még 1 próbát ;)

21 F

2014. máj. 7. 18:44
 6/14 anonim ***** válasza:

Hát ha szerinte lenne esélyed, akkor igazán írhatta volna azt is, hogy találkozhatnátok egyszer élőben is. Lehet, hogy csak kedvességből írta, de valójában nem akarna tőled komolyabbat. (De persze azért az is lehet, hogy tényleg bejössz neki, csak még először ismerkedni szeretne kicsit, aztán randizni, ha félénkebb típus. Bár ezt tartanám a kevésbé valószínűnek miután írtad is, hogy tetszik neked.)

Szerintem egyszer még megpróbálhatsz ráírni, beszélgetni, hogy hogy van, mizujs vele, és esetleg utalhatsz rá, hogy jó lenne talizni, de ne vidd túlzásba. Ha akkor se hív sehová és lesz.arja, akkor hagyd a fenébe, fölösleges.

2014. máj. 7. 18:49
 7/14 anonim ***** válasza:

* ismerkedni szeretne kicsit NETEN, aztán randizni (bocsi)

6-os voltam

2014. máj. 7. 18:50
 8/14 anonim ***** válasza:
Szerintem te már megadtad számára a kellő bátorítást,a többi az ő dolga lenne.Nem kell futni utána.
2014. máj. 7. 18:53
 9/14 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat :)
2014. máj. 7. 18:56
 10/14 anonim ***** válasza:

"egyébként írta h szerinte lenne esélyem"

Ez mekkora! És mikor mész interjúra? Aztán készülj ám rá rendesen! Lehet akkor megengedi, hogy leszo.. De azt is csak akkor ha nagyon szépen kéred!

Bocs a nyers megfogalmazásért, de remélem azért érted a lényeget.

2014. máj. 8. 15:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!