Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Nem merek ráírni. Mit csináljak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem merek ráírni. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Már egyszer ráírtam beszélgettünk ilyen alap dolgokról..aztán elmondtam h tetszik nekem...még egy kicsit beszéltünk. utána elköszönt.azóta nem beszéltünk..ráírjak másodjára is?..ja és élőbe még nem beszéltünk.. L/17

2014. máj. 7. 18:30
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
sajnos értem...akkor hagyjam a pi....ba? :/
2014. máj. 8. 15:51
 12/14 kismutyesz_ ***** válasza:
Szerintem menj oda hozzá beszélni még élőben is. Egy próbát mindenképp megér, ismerkedj vele személyesen is. Úgy látod a reakcióit stb...Bár ha azt írta, hogy szerinte lenne esélyed nála, akkor kicsit éretlennek tűnik, főleg ha ő is 17 éves. Egyébként miért nem mersz ráírni? Ő is csak egy ember a 7 milliárd közül. Nem veszi a le fejedet, nyugi. :)Bár nem neked kéne futni utána ha már megtetted a kezdő lépést. Majd írj privátban ha szeretnél, hogy mi történt végül, stb...
2014. máj. 10. 13:26
 13/14 anonim ***** válasza:
Margónak hívják? Valaki rád parancsolt, hogy nem írhatsz a Margóra?
2014. máj. 10. 13:28
 14/14 A kérdező kommentje:
Milyen Margó? ? :D na mindegy...köszönöm a válaszokat...még azért várok tanácsokat..:))
2014. máj. 10. 13:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!