Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire férne bele, ha 29 évesen randit kérnék egy most érettségizett lánytól?
Mennyire érett lány?
Ha az, nem lehet probléma. Mivel 18-19 éves lányokról van szó, a 11 év nem nagy korkülönbség, főleg ha elmúlik 20 is. :)
Hímr.banc.
Korodbeliek nem állnak veled szóba?
28 éves vagyok. 20-25 éves csajokkal ismerkedek főleg. Szerintem ez is teljesen belefér.
Kedves 3-as, én pl. 25 évesen mentem egyetemre és az ismerősi körömben szinte alig vannak korombeliek a gyerekkori barátaimat leszámítva. A legtöbb ismerősöm 20-25 év közötti, nagy meglepetésre ezért lányok közül is ezzel a korosztállyal ismerkedem inkább. Mivel kölyökképem van és külsőre is 22-23 évesnek néznek legtöbbször, plusz egy picit úgy érzem le vagyok maradva az életben, mert hogy 25-28 évesen diák voltam, ezért eltaláltad, a korombeli nők nem igazán állnak velem szóba. Nem érdekeljük egymást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!