Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, lányok! Összejönnétek egy olyan sráccal, aki nem gimiben érettségizett, hanem szakiskolában, vagy szakgimnáziumban?
Engedd el.
Nettó hülyeség. Azért mert valami patinás, régi, ma már lehet értéktelen
És diplomád miért nincs még? 😅
Szóval nahh, azért ez nem felnőtt kategória, te is belátod gondolom. Kis önbizalmat szedj össze! 😉
Nameg ha jó szakma, akkor majd viszed haza a fél kilókat, akkor nézegethet a csajszi....
Mindenki ugyanazt az érettségit írja.
Nem értem a csajt. Én gimiben érettségiztem, de egy gyengébb fajtában, mégis szereztem diplomát. Közgazdász lettem, és azt vettem észre, hogy a gazdasági, pénzügyi szakközépiskolából jött diákoknak sokkal kevesebbet kellett tanulniuk egyetemen. Ők már tanultak számvitelt, közgázt előtte, én meg gólyaként még azt sem tudtam, hogy a mérleg szerinti eredményt eszik vagy isszák.
Az érettségi az érettségi, mindenhol. Ha azt nézed, szakközépben még nehezebb dolgod is van felkészülni egy emeltre. Legalábbis akik erős gimibe jártak, ott általában mindenféle fakultációt lehetett választani, míg a gyengébb gimis/szakközepes ismerőseim vagy külön tanárhoz jártak plusz pénzért, vagy a netről gyakoroltak, mint én.
Istenem.
Ha már valaki a középiskolai végzettség alapján keres pàrt...
Nem kérdezett rá ,hogy a jegyek milyenek voltak ? 😆
Annak idején elkezdtem az egyetemet, de kikészített az, hogy elit emberekhez kerültem. Gazdag szülők gyerekei, akik mind-mind presztízst csináltak mindenből, én meg ott voltam csóró államilag támogatottként. 🤣
Nem jött be a burzsujok világa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!