Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti randiznátok 5évvel fiatalabb sráccal, aki most érettségizett? Nagyon ciki lenne? Mi a véleményetek erről?
Attól függ, hány éves vagy.
Az én párom is most érettségizik. Igaz, én pedig tavaly, szóval nincs nagy különbség :)
30+ évesen már érdekesebb
Nem.
45/F, fehér, hetero keresztény (FHK).
Párom 2 évvel fiatalabb nálam, de egy 5 évvel fiatalabbal biztos nem jönnék már össze... Nekem a -3 év a nagyon max...
27/L
Jó nyilván nőknek szólt a kérdés, de azért odaírhattad volna, hogy "nők ti randiznátok.." :DDD
Ja, 23 évesen szerintem benne lettem volna, ha értelmes és nem "kölyök". De nagy jövőt nem jósolok ennek.
Jajj, de le van pontozva mindenki aki azt írta, hogy nem :D őszinte válaszokat vársz, vagy olyat ami neked megfelel? Mert ha utóbbi akkor rossz helyen jársz.
Amúgy nem, én sem jönnék össze 5 évvel fiatalabb fiúval, főleg ha még csak most érettségizik. A fiúk később érnek, a legtöbbjük 18-19 évesen még nagyon kamasz. És lepontozhatsz engem is nyugodtan, de szerintem jobb ha beletörődsz, hogy nem valószínű, hogy összejön a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!