Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Nem megy a munka vilaga,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem megy a munka vilaga, egyszerubb lenne ha ferjhez mennek?

Figyelt kérdés

Nem tudok dolgozni sehol, nem megy, nem tudok megjegyezni semmit, nem tudok beilleszkedni, nem tudom elvegezni azt amit ram biznak, vagy amit elvarnak tolem. Nem is dolgoztam még egy honapnal tobbet.

Nekem nem megy, es nem azert mert lusta vagyok hanem mert mentalisan beteg. Van ilyen, akkor is ha nem hiszitek el hogy letezik. Gyogyszert is szedek a betegsegeimre.

Elegem van hogy 23 evesen nincs munkam, nem haladok elore csak vagyok.

Ugy erzem az egyetlen lehetoseg ha elkezdek ismerkedni, szandekosan olyan tipusu ferfivel (rengeteg ilyen van)aki csaladcentikus, es akin latom hogy tudna velem tervezni, az a tipus aki nem akarja hogy a felesege dolgozzon. Osszehazasodunk es elunk nyugodtan..

Csak az a baj igy elmegy mellettem az elet, es kesobb biztos hogy banni fogom hogy soha nem dolgoztam csak ferjhez mentem muszajbol es kesz. Nem tudok dolgozni..ezt az opciot ne is irjatok

2022. nov. 23. 21:40
1 2 3 4 5 6
 41/53 anonim ***** válasza:
83%

40. Ez csak kötekedés. Nem értetted a dolgot. Persze, hogy nem a nőnek kell pasit fogni a szó szoros értelmében, de akkor legyen tisztább ezt az emberek úgy értik, hogy jelenleg még egészséges nőknek se sikerul egyhamar normális pasival megismerkedniuk.

És a legtöbb nőnek a normális, jó pasiban benne sincs, hogy legyen annyi pénze, hogy eltudjon tartani.

2022. nov. 24. 08:28
 42/53 anonim ***** válasza:
81%

Tehát parazita életmódot szeretnél folytatni. Ezt ne csináld. Nem érdemli meg senki, hogy így kihasználják. Gyermeket főleg ne vállalj, mert ilyen mentális betegségekkel nem szabad. Tudom, a te állapotodban nem ismered gyakorlatban az empátia fogalmát. Próbáld meg mégis elfogadni, hogy senki emberfia nem érdemli meg, hogy egy életen át kihasználják. , és minden gyereknek joga van a mentálisan ép szülőhöz.

Menj el takarítani, mert az nem jár felelősséggel, menj el közmunkásnak szemetet szedni. Sok hozzád hasonló van, akinek nem való bonyolultabb munka, de erre is vannak munkakörök. És a pszichiáter meg fel tud készíteni hogy egyre jobban menjen legalább az egyszerű munka.

2022. nov. 24. 08:47
 43/53 anonim ***** válasza:
39%
Milyen jó is az, ha az ember fejét azzal tűnik, hogy ő már bizony csak a közmunkára, meg takarítónőnek jó. Így aztán biztos nem akar majd még inkább öngyilkos lenni az eleve mentális beteg…
2022. nov. 24. 09:09
 44/53 anonim ***** válasza:
26%
43 milyen ember vagy te? A segítő szandékot mocskos dolognak fordítod? Nézz magadba.
2022. nov. 24. 09:21
 45/53 anonim ***** válasza:
37%

Emberek. Kerlek, olvassatok már utána a pánikbetegségnek vagy az agorafobianak. Ezek nem elme betegségek, nem épül le tőle szellemileg az ember, nem olyan,mint a skizofrénia pl, senkire nem jelent veszélyt, a betegnél egyedül az élettér beszukuleset okozza.

Elég súlyos állapot sajnos, de nagyon jól kezelhető és gyógyítható, ellenben az az empátia hiány, amit itt tanusitotok, nem tanulható és fejleszthető.

2022. nov. 24. 09:49
 46/53 anonim ***** válasza:
78%
#45! Te meg olvass már utána, hogy a kommentje szerint, mellette bipoláris és borderline is, aztán járj utána, hogy mit jelent.
2022. nov. 24. 09:59
 47/53 anonim ***** válasza:
5%

Tudom, mit jelent, én kizárólag a panikbetegsegre és agorafobiara reflektaltam.

Szerencsére a többség nem olyan, mint itt, elfogadoak, segitokeszek és megértőek, rengeteg embert érint ez az állapot valamilyen formában.

2022. nov. 24. 10:05
 48/53 anonim ***** válasza:
27%

Uristen mennyi idióta van itt, komolyan.

Az agorafobia azt jelenti, hogy egy ember nem tud bizonyos helyzetekbe belelallni, mert pánikrohama lesz, ami a gyengébbek kedvéért azt jelenti, hogy szovinfarktus szeru tüneteket produkál. Aki szerint ez vicces vagy megjátszható, vagy egyszerű hiszti, az komolyan egy gyökér, mást már nem tudok mondani. Kívánom nektek, hogy SOHA ne éljetek át hasonlót, de legyetek empatikusabbak ennél, mert bármikor eljöhet a napja, hogy egy stresszes szituációt nem fogtok tudni kezelni, és ugyanebben a helyzetben találjátok magatokat. Gusztustalanok vagytok.

2022. nov. 24. 10:19
 49/53 anonim ***** válasza:
83%
48-as ez nem empátia kérdése. Ha már attól pánikrohamot kap, hogy valaki csúnyán néz rá a munkahelyen, akkor mit csinálna, ha pl a gyereke kiszalad az autó elé vagy egyéb életveszélyes dolgokat művel? Ha valaki képtelen a munka világaba beilleszkedni, akkor miért gondolja, hogy jó anya lenne, ha az anyaság 1000x nehezebb, mint a munka?? Bocsi, hogy nem akarunk még több állami gondozott vagy sorozatgyilkos gyereket, mert a kérdezőnek nincs kedve dolgozni, helyette lefialna párszor.
2022. nov. 24. 10:31
 50/53 anonim ***** válasza:
90%

#48 a kérdés provokatív és semmi értelme nincs. Az utolsó mondata is az hogy azt ne írjuk hogy dolgozzon. Akkor el van döntve a kérdés, minek írta ki. Keres valakit aki a nyakába veszi és eltartja, gondolom most a szülei tartják. Hát hajrá. Csak gyerek életét ne tegye tönkre. Erre semelyik betegsége nem jogosítja fel.

Egyébként nem a betegségére írtuk hogy hiszti hanem arra hogy nem tud és nem is akar dolgozni meg egy minimálisan is javulni és kézben tartani az életét hanem nagyon is tudatosan kíván valakit találni akit szipolyozhat.

Egyébként akárhány kérdést láttam itt valaha mentális betegségekről, akár férfiról akár nőről van szó, a legtöbb válaszolónak kizáró ok társként. Az ember érthető módon fél hogy borzalmas terhet vesz magára. De mindig van egy-kettő hozzád hasonló hozzászóló aki felháborodottan szónokol empátiáról. Van empátia, de ahhoz nincs aki tervezetten, tudatosan akarja tönkretenni mások életét.

2022. nov. 24. 10:35
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!