Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért remeg meg egy felnőtt férfi hangja, illetve kezd el összevissza beszélni, ha egy nővel beszél egy munka kapcsán?
Figyelt kérdés
2022. szept. 1. 16:48
2/11 A kérdező kommentje:
Miben?
2022. szept. 1. 17:08
3/11 anonim válasza:
Zavarban van . Lehet nem szokott amúgy nőkkel beszélgetni,csak haverokkal aztán ez zavarba ejtő neki
4/11 A kérdező kommentje:
Szokott, sokakkal is. Nekem is úgy tűnt, hogy zavarban van, csak nem értettem az okát. Személyesen is előfordult már, pedig nagyon aranyos egyébként.
2022. szept. 1. 17:21
6/11 anonim válasza:
Szerintem bele van zúgva a másikba, ezért.
7/11 A kérdező kommentje:
Nem felettese, sőt, alacsonyabb státuszban van...
2022. szept. 1. 19:13
8/11 anonim válasza:
És ezt miért pont a szerelem kategóriába tetted?
9/11 A kérdező kommentje:
Hátha onnan fúj a szél :P
2022. szept. 1. 21:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!