Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha naiv 18 éves lányként egy 31 éves pasival veszítetted volna el a szüzességed, aki aztán lelépett, az egyetem befejezése után megkeresnéd, hogy megmutasd neki azt, hogy egy komoly, felnőtt nő vált belőled?
Dehogy! Ezzel csak a sérült lányt mutatod meg neki, aki felvesz egy magassarkút, hogy nőnek tűnjön.
Inkább pszichológushoz menj, hogy átsegítsen ezen!
Ezzel hogy mutatnád meg?
Azt se tudhatod, mit gondol, hiszen nagyon mások vagytok.
Ha ezek után megkeresném bizonygatni azt, aki 5+ éve kapott a lehetőségen, hogy egy buta naiv picsa vagyok és megdugott, akkor azzal pont azt bizonyítanám, hogy ugyanaz a buta naiv picsa vagyok és mégegyszer megteheti ezt velem.
Jézusom térj már magadhoz, attól, hogy még pár évre letetted a picsád tanulni, nem leszel nagyobb felnőtt önmagában.
Szerinted azért volt ez, mert egy komolytalan, éretlen gyereknek tartott?
Ha igen, akkor még mindig igaza van.
Miért keresném? Nem érdekli, talán nem is nagyon emlékszik rám. Magamat égetném.
Vagy arra vágysz, hogy vagy valami megbánást csikarj ki belőle? Azt lesheted? :D Akkor és ott egy numerára vágyott, megadtad neki, te meg többet képzeltél bele. Nem hiszem, hogy megbánta volna. Max azt mutatnád felé, hogy még most is futsz a szekér után, ami nem vesz fel, ezért újból megdönt csak rafináltabban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!