Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért kopnak le a végzettség...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kopnak le a végzettség nélküli vagy ezek szerint kisebbségi komplexusban küzdő férfiak ennek hallatán?

Figyelt kérdés
Ismerkedéskor elmondják, hogy gazdmenen tanulnak meg műszaki menedzserek stb. meg hogy ott fogják hagyni az egyetemet, hogy egy szakmában dolgozhassanak. És visszakérdeznek, hogy én mivel foglalkozom. Mikor mondom, hogy orvos vagyok, akkor utána szépen lekopnak. (Mondjuk nem bánom😂, intellektuálisan eléggé furán jön ki a helyzet néha.) Csak olyan furcsa, hogy amíg a nőknél vonzó, ha egy férfi orvos, addig a férfiak többsége (nem mind) sikítva menekül az okosabb nők elől, leépíti őket. Mi lehet ennek az oka?

2022. márc. 27. 11:41
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
12%
Talán mert nem az "okosságod" a riasztó, hanem a tuskó modorod...
2022. márc. 27. 11:44
 2/28 A kérdező kommentje:

Még csak ezt sem mondanám 😂 teljesen normálisan beszélgetek velük általanos dolgokról, és tovabbviszik a beszélgetést, az eltűnés akkor jön, mikor kiderül, mivel foglalkozom

És egyébként nem én hozom fel, ők kérdeznek rá

2022. márc. 27. 11:48
 3/28 anonim ***** válasza:
7%
"Orvos vagyok" "Ügyvéd vagyok" "Okos vagyok" stb. :D ezek akár igazak is lehetnek, de ez semmit nem jelent magában. Ha ennyire elvagy szállva az nagyobb baj és akkor keress a te "kategóriádban" társat, ja hogy ott meg nem kellesz? :D
2022. márc. 27. 11:48
 4/28 A kérdező kommentje:

Nem vagyok elszállva, csak mondom a tapasztalataim :D miért baj az valakinek, ha kőkemény szenvedések árán valaki elért valamit és mer büszke lenni rá?

Ha meg csak orvosokkal/ügyvédekkel járnék, akkor meg az lenne a baj, hogy lesajnálom a többit 😂 orvos pasim is volt, akkor meg azt kaptam meg, hogy sznob vagyok, mert mással szóba sem állok

2022. márc. 27. 11:52
 5/28 anonim ***** válasza:
93%

Számomra vonzó lenne egy orvos nő, mert már az is mutatná hogy van agya.

Nekem nem sikerült az egyetem, linkeskedtem, de ennek ellenére sokkal inkább szívesen lennék együtt okos nővel mint butával.

Képzetlen F/31

2022. márc. 27. 11:55
 6/28 anonim ***** válasza:
75%
Bárcsak lenne egy okos nőm:)
2022. márc. 27. 11:56
 7/28 anonim ***** válasza:
100%
A félelmeik miatt, miszerint csak nyilván hülyíted őket.
2022. márc. 27. 11:58
 8/28 anonim ***** válasza:
86%
Én jogász vagyok, igaz, csak egy éve. Én azt vettem észre, hogy amikor ez kiderül, a legtöbb férfinak tetszik, de volt aki már megkérdezte, hogy nem zavar-e, hogy ő pl. tanár. Egyáltalán nem zavart, így folytatódott a beszélgetés. De olyan tapasztalatom is van, mint neked, hogy miután válaszoltam, mi a munkám, eltűnt. Szerencsére nekem ebből azért jóval kevesebb volt, 1-2x fordult elő. Nem jöttem még rá az okára sajnos.
2022. márc. 27. 12:11
 9/28 anonim ***** válasza:
90%
Én infós vagyok, és érdekes módon társkeresőn ettől nem ijedtek meg a pasik. Csak meglepődtek nagyon. Élőben is meglepődnek, de ott sokkal inkább elriasztja az embereket (főleg a nőknek jön elő a kisebbségi komplexusuk). A férfiak általában magabiztosabbnak mutatják magukat a külvilág felé, a nők érzékenyebben tudják ezt lereagálni, és emiatt néha én érzem magam kellemetlenül a sok bölcsész/pedagógus lányos társaságban. Emiatt (is) jobban kijövök a fiúkkal. Pl a magyar-töri szakos tanár randipartneremet se zavarta, és a közgázosat sem, hogy más a szakmám.
2022. márc. 27. 12:56
 10/28 anonim ***** válasza:
100%
Az hagy ott csak, aki hülyíteni akar.
2022. márc. 27. 13:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!