Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők/férfiak miért annyira fontos számotokra, hogy a jövendőbeliteknek legyen diplomája?
Le lehet pontozni, de diplomások között hamarabb találok olyat, akivel
-mivel rendszeresen olvas, lehet könyvekről beszélgetni.
-Akit olyan dolgok érdekelnek amik engem is, és én is fel tudom kelteni az érdeklődését az én dolgaim iránt.
-Aki eljön velem színházba, komolyzenei koncertre, múzeumba, kiállításra. És ezt nem kényszernek éli meg!
-Akivel hasonló a filmeket illetően az ízlésünk legalább annyira, hogy találunk közösen nézhetőeket.
-Aki beszél nyelveket, lehet vele utazni bárhova, nem érzi magát zavarban, ha külföldiekkel kell beszélgetni.
Tudom, hogy akad ilyen nem diplomásban is, de ritka, mint a fehér holló. Sokszor még diplomások között is.
Kapásból ismerek 4 vállalkozót, mostanra már mindent helyettük csinál valaki kb csak tárgyalásokra mennek el, max szerződéskötés.
Havi több millió keresettel, de pontosan nem tudom mennyit keresnek de nem 1 millát az tuti.
Egyiknek sincs diplomája, sőt szerintem java része az érettségit is megvette.
Köztük egyik a főnököm.
Nem ezen múlik.
Mellékesen nekem van diplomám de diploma után 5 évig nem találtam megfelelő állást megfelelő fizetéssel, kb teljesen más területen dolgoztam, és most sem igazán számít a diplomám, mert max a negyedét ha használom úgymond.
Az idegen nyelv, legfőképp angol folyékony beszélgetés az ami számít a leginkább én azt vettem észre.
Van egy magán fogászat , a recepciósok, telefonok, időpont egyeztetések, némi számítógépes munka, 380 nettót keresnek, napi 8 órába, és csak érettségit vártak el tőlük, + angol nyelvet.
Sokan az ilyen kérdéseknél letolják a szokásos műveltség - olvasottság - szellemi partner dumákat.
Miért is lenne művelt és olvasott egy műszaki diplomás vagy egy kocka IT-s?
És akkor miért nem a bölcsész, meg az irodalmár srácok a nagy ők, a csajoknak? >:)
Vicces vagy hármas!
Nekem nincs diplomám, de akadtam már össze olyan diplomás férfival akit én szégyeltem, mert kilógott a kapa a szájából, és nem agrármérnök volt. A munkahelyemen is a velem egyidős diplomás férfiak nagyrészével munkán kívül szóba se állnék. Az egyiknek megalszik a tej a szájában, a másik meg az idióta összeesküvés elméleteit hajtja és sorolhatnám....
Persze ismerek sok értelmes diplomást is akiknek élvezem a társoságát, meg nem diplomást ist. Egyáltalán nem a papíron múlik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!