Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » A nőknek miért olyan fontos a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nőknek miért olyan fontos a romantika, a nyáladzás?

Figyelt kérdés

2020. júl. 20. 18:25
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
92%
Neked mi számít romantikának meg nyáladzásnak?
2020. júl. 20. 18:32
 2/20 anonim ***** válasza:
83%
Azért, mert ők a kérdezővel ellentétben nem állati szinten vegetálnak, ha párkapcsolatról van szó.
2020. júl. 20. 18:37
 3/20 A kérdező kommentje:
Virág kapása, valentin nap ünneplése, szeretlek állandó ismételgetése, folytonos becézgetés
2020. júl. 20. 18:42
 4/20 anonim ***** válasza:
100%
Abszolút nem.
2020. júl. 20. 18:46
 5/20 anonim ***** válasza:
100%
Ettol kiraz a hideg, de en mar no vagyok biztos azert :))
2020. júl. 20. 18:47
 6/20 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem sok nőnek nem fontos. Nem igénylem a virágot (de természetesen örülök, ha meglep vele a párom, ahogy bármilyen más apróságnak is), nem ünnepeljük a Valentin-napot. A szeretlek szót szoktam használni, mert érzésből jön, ahogy a becézgetés is.
2020. júl. 20. 18:49
 7/20 anonim ***** válasza:
84%
Kinek mi a romantikus, mi horrorfilmeket nézünk együtt összebújva. Nálunk ez a romantika.
2020. júl. 20. 19:02
 8/20 anonim ***** válasza:
100%

Egyrészt a romantika és a "nyáladzás" nem ugyanaz, az előbbi egy kifejezetten pozitív dolog.

A romantika pedig mindenkinek mást jelent. Nekem az is romantikus, amikor napokra elmegyünk kempingezni és csak mi ketten vagyunk és a természet. Egy virágnál vagy étteremnél számomra százszor többet ér, amikor ír egy verset vagy csak az ágyban súg pár szót, amiből biztosak az érzelmei.

Meg kell találnod azt, akivel ugyanarra van igényetek ugyanolyan mennyiségben. Ettől függetlenül nincs azzal baj, ha valaki a fentieket csinálja.

21/L

2020. júl. 20. 19:07
 9/20 anonim ***** válasza:
62%
Mert vannak érzelmeink, és képesek vagyunk szerelemre. Egyéb kérdés?
2020. júl. 20. 20:12
 10/20 anonim ***** válasza:
100%
Nőként rosszul vagyok az ilyenektől
2020. júl. 20. 21:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!