Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1/20 anonim válasza:
Neked mi számít romantikának meg nyáladzásnak?
2/20 anonim válasza:
Azért, mert ők a kérdezővel ellentétben nem állati szinten vegetálnak, ha párkapcsolatról van szó.
3/20 A kérdező kommentje:
Virág kapása, valentin nap ünneplése, szeretlek állandó ismételgetése, folytonos becézgetés
2020. júl. 20. 18:42
5/20 anonim válasza:
Ettol kiraz a hideg, de en mar no vagyok biztos azert :))
6/20 anonim válasza:
Szerintem sok nőnek nem fontos. Nem igénylem a virágot (de természetesen örülök, ha meglep vele a párom, ahogy bármilyen más apróságnak is), nem ünnepeljük a Valentin-napot. A szeretlek szót szoktam használni, mert érzésből jön, ahogy a becézgetés is.
7/20 anonim válasza:
Kinek mi a romantikus, mi horrorfilmeket nézünk együtt összebújva. Nálunk ez a romantika.
8/20 anonim válasza:
Egyrészt a romantika és a "nyáladzás" nem ugyanaz, az előbbi egy kifejezetten pozitív dolog.
A romantika pedig mindenkinek mást jelent. Nekem az is romantikus, amikor napokra elmegyünk kempingezni és csak mi ketten vagyunk és a természet. Egy virágnál vagy étteremnél számomra százszor többet ér, amikor ír egy verset vagy csak az ágyban súg pár szót, amiből biztosak az érzelmei.
Meg kell találnod azt, akivel ugyanarra van igényetek ugyanolyan mennyiségben. Ettől függetlenül nincs azzal baj, ha valaki a fentieket csinálja.
21/L
9/20 anonim válasza:
Mert vannak érzelmeink, és képesek vagyunk szerelemre. Egyéb kérdés?
10/20 anonim válasza:
Nőként rosszul vagyok az ilyenektől
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!