Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A virág elrohad, ha csak csokor, a cserepeset meg nem szeretem locsolni. Ahhoz képest pl egy csokor is elég drága, pedig pár nap múlva megy a kukába. Úgyhogy én sosem kértme virágot, nem csak férfiaktól, de másoktól sem. Pl családom is tudja, hogy névnapra sem igénylem, hanem akkor inkább édességet. Egyébként bármilyen ajándékot szívesen fogadok, mert ki ne örülne neki?
A "szeretlek"-ezéstől viszont hülyét kapok, és szerintem ha valaki állandóan mondja, az kamuzik...illetve csak be akar vágódni, de nagyon elinflálja. Becézgetés..az már más, az lehet kellemes, miért ne? Nyilván, ha valakivel párkapcsolatban élsz, az egy kitűntetett helyen van számodra a többi emberhez képest, ezért őt becézgeted, nem a sarki boltost.
Mert nem a tesztoszteron dolgozik bennük.
A gyerekneveléshez, a család egyben tartásához erre van szükségük, a törzsfejlődés során erre, mint hasznos tulajdonságra programozódott az agyuk.
A "nyáladzás" bántóan durva megfogalmazás, látszik rajta, hogy egy tesztoszteronnal teli ..... vagy. 50F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!