Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ez így mennyire normális?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez így mennyire normális? Eltűnt a romantika.

Figyelt kérdés
Párom szerint nincs mitől félnem, mert szeret. Év elején jöttünk össze, akkor még hajtogatta hogy imád, becézgetett, minden nap szexeltünk, most meg semmi ilyen. Szeret, szokta mondani de ritkábban. Ölelgetni is ritkábban, szerinte ennyi idő után ez már normális hogy lecsökkent. Én bele vagyok bolondulva, mert szerintem kiábrándult belőlem, viszont ő mégis a jövőt velem tervezi. Akkor most mi van? A tettei alapján azt gondolnám nem szeret.
2020. júl. 12. 09:35
 1/4 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem csald meg, kinek kell romantika. Párkapcsolat helyett is már szex kapcsolat van. Be kell állni a sorba, ez a jövő. Majd jönnek a szexrobotok.
2020. júl. 12. 09:39
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez kicsit korai ahhoz, hogy kihűljön. 5-6 év meg két gyerek után talán. De akkor is csak talán.
2020. júl. 12. 09:40
 3/4 anonim ***** válasza:
Fél év után még korai. Ennek jóval később kellene eljönnie.
2020. júl. 12. 10:04
 4/4 anonim ***** válasza:
Látványosan helyezz el az éjjeliszekrényen egy elemes "játékot", ami annyit mond neki, hogy lecseréled lassan:)))
2020. júl. 12. 16:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!