Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők/férfiak miért annyira fontos számotokra, hogy a jövendőbeliteknek legyen diplomája?
#8 Döbbenetes, hogy mennyire nem tudtok szöveget értelmezni. Hol írtam, hogy minden diplomás ilyen? Azt írtam, hogy ez sokszor ritka jelenség diplomások között is. De ott hamarabb találok ilyet, ez viszont tény.
És igen, számomra nem gond egy tanári vagy bölcsész diploma. Nem kell IT szakember, ha ezen kívül más nem érdekli, ugyanúgy mint az a villanyszerelő sem, aki ötször annyit keres, mint én, de a haverokkal sörözés és a meccsnézés a hobbija. Mert nincs bennünk semmi közös. És nem nézem le őket emberileg, csak nem tartom őket izgalmas, érdekes partnernek számomra.
És elég nagy szégyen ezen az oldalon, hogy ha valakinek fontos a kulturáltság az sznobizmusnak vagy felszínességnek számít, de ha a pénz fontos, az oké....döbbenet. Ti magatok érveltek mindig azzal, hogy diploma nélkül mennyit lehet keresni....ki a fenét érdekel? Vicces, hogy miközben mindenkit azzal ekéztek, hogy felszínes és pénz központú, hemzsegnek az ilyen kérdéseknél a pénzes válaszok.
Az a baj ,hogy a sok agyon művelt a bölcsisekre mondja ,hogy diplomás.Még talán az építész mérnökökben van annyi művész hajlam ,hogy szobrokat és festményeket nézegessenek.
Nekem IT-diplomám van ...nem is tudom mikor volt időm regényt olvasni...Jól keresek..kezdő diplomásként hihi :D :D örülök ,ha valahova bejutok...majd 5-6év mulva lehet ,hogy jól fogok..ha lesz elég gyakorlatom...és úgy alakul a piac.
De szívesen tartok felolvasó esteket bárkinek a kedvenc kódjaimból :D :D Vagy a stackoverflow-ról :D
Angolul nem tudok szépen jól beszélni...így pl az önéletrajzomba nincs is benne az angol...irtásban elkommunikálok...de pl nem vállalnám ,hogy egy megrendelővel levelezgessek...max ha valaki utána kijavítja a levelem.
Szóval az ilyen ki írásokba ne azt írjátok ,hogy diplomát kértek ,hanem h milyen szakossal akartok ismerkedni.<<vagy jönnek a Proli IT-s Te meg összeomlasz FireFox :D
11. Döbbenet, hogy papírhoz kötöd, kivel hol lehet nagyobb valószínűséggel megjelenni kultúrális rendezvényen.
Pl. akinek volt vér a pucájában és érettségi után neki vágott külföldnek sokkal többet tanult az életről mint egy vele egykorú dipmlosás szülővárosban élő-haló emberke. Esélyes, h több pénze is van, és nem makog külföldön.
18.-nak.
Miért, a másik oldal jobb?
"6 diplomám, 5 nyelvvizsgám, és 4 ,3M fizum van, meg 2 cégem. És 15 évesen már lakást vettem a NASA gyakornoki pénzemből."
Én a legolvasottabb 2 emberrel akivel valaha találkoztam, mind a 2 diploma nélküli volt. Az egyik raktáros, a másik őr, egy gyár portáján. És ez igaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!