Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30-40es férfiak: Nektek fontos, hogy párotok igazán jó természetű, őszinte, romantikus nő legyen?
Rengetegszer látom, hogy ebben a korosztályban manapság csak az 50-60 kg-os, barbi nők kellenek, mindegy, hogy mennyire manipulatív, sz.rkavaró, nőkkel rondán viselkedő, gyereket értelmesen nem nevelő, sokszor rengeteget költekező nők kellenek, mert sokszor az ilyenek szimpatikusnak az anyósnak (a 30-40es férfiak anyukáinak).
Köszönöm előre is a komolyabb válaszokat :).
Nem tudom te hol élsz, kinek kellene egy olyan nő amiket te leírtál?
Egyébként nem vagyok ennyire földhözragadt, hogy listám legyen a leendő párom tulajdonságairól. Szeressen engem, legyen normális a többi meg majd alakul.
Nekem nem jönnek be ezek a kis virágszál tündérkék. Az erős nőket szeretem akiket nem kell pátyolgatni és gond nélkül elküldenek bárkit a francba. Gyerek kizárt dolog szóval minél kevésbé anya típus annál jobb. Nekem személy szerint mindkét véglet amit leírtál inkább taszító.
42/F
Jó, kedves, aranyos természet, megjelenés ápolt és nőies, nem kell manöken alkatú a + kg soha nem zavart, és kíméletesen őszinte. Barbi babák soha nem vonzottak, nagyon nyafkák.
Legyen picit romantikus, de ne legyen rideg szobor. Dirigálós, parancsolgató, szigorú katonás természetű nőktől kirázz a hideg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!