Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok és nők, mi fontos bennünk az alábbiak közül? Válogassatok egy 'fontos' és egy 'sokadrendű' csoportot, majd közöljétek az eredményt. Természetesen légyszi.
-magabiztos
-önismerő
-kötélidegzetű
-szeretetéhes
-egyszerű
-igazságos
-szavatartó
-gyengéd
-irgalmas
-gyámolítható
-nevettető
-agyafúrt
-tisztelettudó
-tervező
-lovagias
-féltő
-igazmondó
-kísérletező
-szolgalelkű
-merész
-újító
-tapintatos
-jólelkű
-rendíthetetlen
-bőkezű
-vezető
-megingathatatlan
-öntanuló
-engesztelhető
-csendes
-meglepő
-középpont
-célérdekelt
-problémamegoldó
-együttérző
-figyelmes
-érzelmes
-szorgalmas
-összeszedett
-készült
-ápoló
-motiváló
-békítő
-alázatos
-hálás
-befolyásolhatatlan
A fentiek KÖZÜL szàmomra mèrvadóak:
-magabiztos
-önismerő
-igazságos
-szavatartó
-gyengéd
-nevettető
-lovagias
-igazmondó
-kísérletező
-tapintatos
-öntanuló
-engesztelhető
-meglepő
-együttérző
-figyelmes
-érzelmes
-motiváló
Nyilvan, amiket kiszedtem, szamomra kevesbe szamitanak.
De nyilvan nem minden fekete es feher, plusz tudnek en is meg vagy 30 random tulajdonsagot idebökni ezeken kivul.
Fontos, pozitív tulajdonságok:
Magabiztos, önismerő, igazságos, szavatartó, gyengéd, tisztelettudó, tervező, lovagias, féltő, igazmondó, tapintatos, jólelkű, rendíthetetlen, bőkezű, megingathatatlan, engesztelhető, csendes, problémamegoldó, együttérző, figyelmes, szorgalmas, összeszedett, készült (az utóbbi kettő nem ugyanazt jelenti?), alázatos
Kétértelmű tulajdonságok (lehet jó vagy rossz is):
-kötélidegzetű: nem várom, hogy valaki birkatürelmű legyen, csak azt, hogy ne kapjon agyvérzést minden apró, hétköznapi hülyeség miatt
-egyszerű: ha ezt úgy érted, hogy "együgyű", akkor negatívum, ha úgy, hogy nem csapongó személy, hanem egy kiforrott személyiségű, felnőtt férfi, akkor pozitívum
-irgalmas: egyértelműen pozitív tulajdonság, de én még nem hallottam, hogy Istenen kívül bárkit ezzel illettek volna
-nevettető: a visszafogott, humoros férfiak tetszenek, nem szeretem, ha valaki "nagydumás" és egy stand up előadást tol nekem
-agyafúrt: jó, ha találékony és könnyen átlátja a dolgokat, nem jó, ha ezt a tulajdonságát mások átverésre használja
-kísérletező, újító: ha nyitott új dolgokra, az pozitívum, ha folyamatosan az újdonságokat hajtja, az negatívum
-vezető: semmi gond, ha valaki a természetéből adódóan domináns személyiség, de egy kapcsolatban engem ne akarjon irányítani
-öntanuló: ezt nem értem pontosan, de ha arra vonatkozik, hogy tanul a hibáiból, akkor egyértelműen pozitívum
-célérdekelt: ha nem csak a cél érdekli, hanem szigorú erkölcsi elvei vannak arra vonatkozóan is, hogy hogyan éri el, akkor nem gond
-érzelmes: jó, ha valaki érzelmes, de a folyamatos romantikus nyáladzást nem igénylem és nem is tudnám elviselni, sem viszonozni
-ápoló: ez is pozitív tulajdonság, de nálam nem feltétlenül elvárt egy kapcsolatban. Természetes, hogy gondoskodom a másikról, ha úgy alakul a helyzet, de nem pótapára vágyom, hanem partnerre
-motiváló: ha ő maga motivált, az számomra elég motiváló
-békítő: inkább békülni hajlandó legyen
-hálás: ahhoz tennem is kell valamit, hogy hálás legyen nekem
-befolyásolhatatlan: ne legyen végtelenül makacs, de ne is legyen könnyen befolyásolható
Egyértelműen negatív tulajdonságok:
Szeretetéhes, gyámolítható (ilyen szó nincs, nem a gyámoltalanra gondoltál?), szolgalelkű, meglepő, középpont
gyámolítható, nem feltétlen gyámoltalan inkább az a férfi akin kiélheted az anyáskodó jellemedet..
tehát elfogadja a törődésedet apró, szükségtelen dolgokban és még talán örül is neki..nehéz leírni..
pozitívnak gondoltam mert mi férfiak vagyunk néha olyanok, hogy "hagyj!", "állj félre!", "megoldom" pedig két ember jobb ha osztozik a bajon is..
Fontos:
Magabiztos, önismerő, igazságos, szavatartó, gyengéd, nevettető, tisztelettudó, igazmondó, jólelkű, problémamegoldó, együttérző, figyelmes, érzelmes, ápoló, motiváló, befolyásolhatatlan
A többi inkább ne legyen
-magabiztos
-önismerő
-igazságos
-szavatartó
-gyengéd
-nevettető
-tisztelettudó
-tervező
-lovagias
-féltő
-igazmondó
-kísérletező
-tapintatos
-jólelkű
-problémamegoldó
-együttérző
-figyelmes
-érzelmes
-szorgalmas
-összeszedett
-motiváló
-békítő
-alázatos (a munkáját
-befolyásolhatatlan
Az előző vagyok, véletlenül elküldtem. Az alázatosság inkább csak a munkákkal, tanulással kapcsolatban fontos, ne legyen nagyképű, beképzelt.
A befolyásolhatatlant pedig ki akartam szedni.
17:08
azzal semmire sem mentek..
tudom mert magas vagyok..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!