Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mikor jöttetek rá arra, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor jöttetek rá arra, hogy nem a magas végzettségtől lesz valaki jó partner?

Figyelt kérdés
2020. aug. 8. 11:20
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
30 éve.
2020. aug. 8. 11:52
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Valahogy mindig is tudtam, mert szüleim sem túlképzettek. Ezt láttam gyereknek.
2020. aug. 8. 11:55
 3/7 anonim ***** válasza:
75%
Ebben szerintem senki nem kételkedik. No és azok, akik szerint minden diplomás ostoba és fellengzős, mikor jönnek rá, hogy nem így van? Illetve arra mikor jönnek rá, hogy a párkapcsolathoz kevés az hogy valaki amúgy jó ember meg jó fej, kell a közös érdeklődés és beszédtéma is? És azt két diplomás sokszor (és nem mindig) egymásban találja meg inkább, ahogyan két nem diplomás is?
2020. aug. 8. 11:58
 4/7 anonim ***** válasza:
10%
Én ezt mindig is tudtam. Csak a buta libák nem értik ezt meg sajna.:D
2020. aug. 8. 12:32
 5/7 anonim ***** válasza:
2%
Nagyon rég, de ez hozzáállás kérdése, van aki a végzettséghez köti a társkeresést.🤦🏻‍♀️
2020. aug. 8. 12:57
 6/7 anonim ***** válasza:
18%
Óvodában.
2020. aug. 8. 13:06
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Attól, hogy valaki "jó partner" még nem biztos, hogy univerzálisan, minden nő számára megfelelő pár lenne. Targoncás Józsi Kasszás Erzsivel lehet, hogy boldogan eléldegélne hatalmas szerelemben 50 évig, de Adjunktus Julival már nem biztos, hogy ilyen jól kijönnének. Ettől függetlenül mindhárman lehetnek rendes, értelmes, jófej emberek és a szakmájukban szupersztárok.
2020. aug. 8. 13:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!