Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Egy otthonülő introvertált...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy otthonülő introvertált embernek ugyanilyen partner kell a szerelemben, vagy pont az ellentetje?

Figyelt kérdés
Ti mennyire illettek össze a párotokkal e tekintetben és hoy működik a kapcsolat? Itt nem csak arra gondolok, hogy egyiknek sok barátja van, másiknak kevés, egyik sokat eljár, másik keveset. Hanem hogy a társasági embernek a barátai véleménye is fontos és ha azoknak tetszik nekik az introvertált partner, alááshatja-e a kapcsolatot.

2020. máj. 4. 15:17
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Amennyire én tapasztaltam, temperamentumban jobb a rokonlélek.
2020. máj. 4. 15:23
 2/16 anonim ***** válasza:
1: +1
2020. máj. 4. 15:30
 3/16 anonim ***** válasza:

Én azt mondanám, hogy legyen hasonló inkább, mert nekem ez a tapasztalatom.

De rengetegen cáfolnak rá erre. Introvertált face csoportban többször felmerült ez a kérdés, és többeknek jók a tapasztalataik extrovertált párral. Szóval azt mondanám, hogy egy hasonlóval biztosabb a kapcsolat, amúgy meg a személyiségtípus egy többedleges tényező egy kapcsolatban. Sokkal jobban számít a hasonló világnézet, gondolkodásmód.

2020. máj. 4. 15:31
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem pont ugyanolyan, de hasonló a célszerű. Nincs párom, és az okok között ez is bennr van. Szeretek eljárni, de nem társasággal, és egyedül is szeretek lenni. Pont ez nem szokott gyakori lenni.
2020. máj. 4. 15:34
 5/16 anonim ***** válasza:

Introvertált férfi vagyok. Exem akivel sokáig együtt voltam extro volt. Bár a nagy társaságot nem igényelte, szívesen volt otthon velem. Úgyhogy ilyen szempontból nem volt köztünk probléma. Viszont más személyiségjegyei amik főleg extovertáltakra jellemzőek, borzasztóan idegesítettek már a kapcsolatunk vége felé.

Most azt szeretném hogy majd a leendő párom is introvertált(de természetesen nem zárkózom el semmi elől) legyen. Úgy talán jobban megértjük majd egymást, és nem lesznek idegesítő tulajdonságok.

De egyébként nem ez fogja meghatározni egy ember személyiségét, és szerethetőségét.

2020. máj. 4. 15:44
 6/16 anonim ***** válasza:
Legyen ő is introvertált.
2020. máj. 4. 15:51
 7/16 anonim ***** válasza:
észrevételeim szerint az intro nő extro férfi több esetben működőképes mint az intro férfi extro nő
2020. máj. 4. 16:09
 8/16 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy nem én vagyok a megfelelő válaszoló, mert ugyan introvertált vagyok meg szeretek otthon is lenni néha, punnyadni, de nem szélsőséges introvertált vagyok (skálán ált. olyan 60% introvertált-40% extrovertált jön ki teszteken), és azért el szoktam járni... inkább színház, mozi, koncert, ilyenek. Viszont nincs sok barátom.

Nekem olyan szempontból mindegy, hogy nagyon szélsőséges egyik fajtából se legyen. Most egyedül vagyok, az előző párom is intro volt, de nálam kevésbé. Ő talán kicsit kevésbé volt eljárós, de sokkal könnyebben ismerkedett és több barátja volt, mint nekem. De alapvetően engem sztem egyik típus sem zavarna addig, amíg van minőségi együtt töltött idő. Nyilván, ha extrovertálttal jövök össze, belejátszik nyilván a barátok véleménye az ő részéről, de úgy gondolom, hogy normális esetben csak azért nem fúrja senki sem a barátja kapcsolatát, mert az kimozdulósabb, vagy otthonülősebb, mint ők, és normális esetben ennek nem kellene ráhatással lennie a párkapcsolatra.

2020. máj. 4. 16:15
 9/16 anonim ***** válasza:

Ugyanilyen.

Nem lennénk soká együtt, ha ő folyamatosan társaságba akarna menni és minden másnap a haverjaival kéne bájologni.

2020. máj. 4. 16:28
 10/16 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként az introvertált nem jelenti azt, hogy otthonülő. Nagyon szeretek eljárni kirándulni, színházba stb, de egyedül vagy max egy-két baráttal/a párommal.
2020. máj. 4. 16:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!