Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fura a párom? Mitől zárkózott, introvertált egy férfi?
Rengeteg oka lehet, felesleges arra kihegyezni, hogy férfi. Maximum olyan téren lehet zárkózottabb a férfiassága miatt, hogy a férfiaktól kevésbé elvárt az érzelmek kimutatása és sokszor negatívnak veszik.
Lehet mondjuk oka a rossz családi helyzet úgy is, hogy konkrétan nem bántották, de a háttérben mégis. Nálam pl. azt gondolja mindenki, hogy otthon minden rendben volt, pedig nagyon nem. És ennek része volt a mérgező szülőknek úgy is, amit sokan lelkileg nem is gondolnak bántalmazásnak, pedig az.
De, az is lehet, hogy megszívta már egy exével és most óvatosabb.
2020. márc. 27. 11:05
Én is ilyen vagyok.
De miért is kéne idegenekkel jó pofiznom és bármit is megosztani velük?
Főleg, hogy folyton leszólnak a fegyveres hobbijaim, meg a fiatal csajaim miatt.
Ráadásul sokan bunkóságnak veszik a stílusom, pedig ez a neveltetésem és a munkám miatt van. Önvédelem.
És igen, én antiszemita, rasszista, mizantróp, szexista vagyok. De ez NEKEM pont megfelel. Mások véleménye meg semmit nem számít. Nem az ő életük.
2020. márc. 27. 11:11
3/7 A kérdező kommentje:
Exe nincsen. Teljesen normálisnak tűnt az egész családja. De az apja es az anyja se 100as a nővére messze van de ő se átlagos. Igazából a szülei beteg életfelfogása miatt gondolkozom ezen. Nem verték meg! Viszont kiskamaszként SENKI sem ült le vele és világosította fel, mondta hogy ez nagyon sok plusz munka,internetes keresgélés volt neki. Az anyja egy pióca alig tudtuk levakarni magunkról.
De neked az miért baj, hogy a külvilággal nem oszt meg semmit?
2020. márc. 27. 11:39
2020. márc. 27. 12:25
Én is introvertált férfi vagyok, és nem bántott se apám se senki más, nem volt rossz gyerekkorom, nincs önbizalomhiányom, nem vagyok csúnya, nem vagyok buta, egyszerűen csak az emberek többségét unalmasnak és agymosottnak tartom, nekem nincs ingerenciám arra, hogy pletykáljak, üres semmitmondó hülyeségekről fecsegjek, vagy eljátsszak egy szerepet hogy én mekkora nagydumás bulizós laza csávó vagyok, aki erősebb mint a superman mert meg tud inni 20 sört aztán tele tudja hányni a kocsit... engem az ilyesmi nem érdekel, nem érdekel az sem ki kivel dugott, ki kinek mit mondott. Ellenben történelemről, tudományokról, művészetről, politikáról, zenéről, filmekről, sportról, könyvekről, politikáról, pszichológiáról akármi értelmes témáról lehet beszélgetni vlem is. Sőt még humortalan sem vagyok és barátaim is vannak:D Tessék ilyen egy introvertált ember. Nem kell ehhez lelkisérült, antiszoc pancsernek lenni és valami nagyon különleges elvont lénynek lenni.
2020. márc. 27. 16:15
Mióta ilyen? Ha csak mostanában, akkor valószínűleg a helyzet miatt. Ha korábban is, a kapcsolatod eleje óta, akkor meg érdekes, hogy csak most tűnt fel...
2020. márc. 27. 20:34
Kapcsolódó kérdések: