Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Lányok! Nektek bejönne egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Nektek bejönne egy magányos farkas típusú srác?

Figyelt kérdés
Tehát nincsenek barátai, és ilyen téren leginkább egyedül szeret lenni, a saját kis világában, de ugyanakkor vágyik maga mellé egy társra, egy olyan lányra, akivel igazán szerethetnék egymást. (Persze ettől még nem sajátítaná ki magának.)

2016. szept. 7. 11:50
 1/8 anonim ***** válasza:
30%
Ugyanilyen vagyok pont, egy művészlélek, szeretek alkotni (főleg verseket), szívesen ismerkednék, aki gondolja, írhat. :) 25F
2016. szept. 7. 12:17
 2/8 anonim ***** válasza:
72%

Hát ez inkább antiszocnak tűnik, bár kètsègkívül jobban hangzik a magányos farkas :D.

Èn sem vagyok nagy társasági ember, de van egy jó barátnőm, ès a nővèremmel is nagyon jóban vagyok.

Szeretek egyedül lenni, társaságban is inkább akkor szólok,ha kèrdeznek, ès 1-2 szimpatikusabb ismerőssel, rokonnal beszèlgetek nèha.

Azt gondolom, hogy nem normális, ha nincsenek egyáltalán emberi kapcsolatai valakinek. Egy idő után, ha akkora a szerelem, fèlő, hogy átmehet a dolog mègis kisajátításba. Ès az is veszèlyes, ha valaki a saját kis világában èl, ès nem beszèlget valakivel rendszeresen. A neten való olvasgatás/eszmecsere nem egyenèrtèkű ezzel.

Jah, ès a magányos farkast nem vèletlenül hívják így. Ő pár nèlkül èl. Mert ha párja van már nem magányos. ;)

Szóval èsznèl lennèk, az ismerkedèsnèl, de semmikèpp nem jó pont nálam.

2016. szept. 7. 12:40
 3/8 anonim ***** válasza:

Ha nem ' világ és boldogság ellenes , elfogadja a családom és a barátaimat is, és egyébként Passzolunk !! Miért ne!

Én is introvertált vagyok. :D kevés de minőségi baráti körrel, saját kis világgal.. stb !

Az introvertálodást is össze lehet csiszolni.

Ha más egyéb minden jó. No problem.

2016. szept. 7. 12:55
 4/8 anonim válasza:
Én igen :)
2016. szept. 9. 23:36
 5/8 anonim ***** válasza:
91%
többnyire én is elvagyok magamban! ugyhogy igen :D
2016. szept. 10. 00:08
 6/8 anonim ***** válasza:
35%

soha!! Volt már ilyen, és azt várta az a szerencsétlen nyomorult magának való, hogy valaki bontogassa az ő falait! Hát bontogassa a hóhér az!

ebből sosem lesz igazi komoly normális párkapcsolat. eleve antiszoci.

ebből akkor lesz kapcsolat, ha te a déli, ő az északi sarkon lakik és csak ritkán találkoztok. mert ez felel meg nektek, különben más ember a terhetekre van.

2016. dec. 8. 03:21
 7/8 anonim ***** válasza:
50%
Voltam ilyen sráccal. Soha többet. Annyira magának való volt, hogy a legkisebb figyelmességet sem kaptam meg tőle. Együtt töltött idő alig volt, hiába kértem. Illetve az is csak lekorlátozódott az "együtt nézünk ki a fejünkből" szakaszra. Semmi közös élmény. Jó, hogy vége. Én nemsokára feleség leszek, ő azóta is megmaradt magányos farkasnak. És szerintem nem is lesz társa. Mert ő nem való társnak. De szerintem ő jól is érzi magát így, egy társ, aki vele élne, csak zavarná.
2016. dec. 8. 08:18
 8/8 anonim ***** válasza:

Nekem csak az ilyen tipus jon be :D

A figyelmesseg az fontos szerintem is :) De en is magamnak valo vagyok. :) nem szeretem a tarsasagot. Vagyis 2-3 ertelmes embert elviselek magam korul akar kedvelem is oket, de keveset :) nem vagyok csont egyedul mert az rossz de alig beszelek valakivel, nincs kozos tema. 30 as korosztaly jobban megert, de a 30as pasikra nem bukok 20L vagyok.

2016. dec. 8. 15:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!