Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Nektek bejönne egy magányos farkas típusú srác?
Hát ez inkább antiszocnak tűnik, bár kètsègkívül jobban hangzik a magányos farkas :D.
Èn sem vagyok nagy társasági ember, de van egy jó barátnőm, ès a nővèremmel is nagyon jóban vagyok.
Szeretek egyedül lenni, társaságban is inkább akkor szólok,ha kèrdeznek, ès 1-2 szimpatikusabb ismerőssel, rokonnal beszèlgetek nèha.
Azt gondolom, hogy nem normális, ha nincsenek egyáltalán emberi kapcsolatai valakinek. Egy idő után, ha akkora a szerelem, fèlő, hogy átmehet a dolog mègis kisajátításba. Ès az is veszèlyes, ha valaki a saját kis világában èl, ès nem beszèlget valakivel rendszeresen. A neten való olvasgatás/eszmecsere nem egyenèrtèkű ezzel.
Jah, ès a magányos farkast nem vèletlenül hívják így. Ő pár nèlkül èl. Mert ha párja van már nem magányos. ;)
Szóval èsznèl lennèk, az ismerkedèsnèl, de semmikèpp nem jó pont nálam.
Ha nem ' világ és boldogság ellenes , elfogadja a családom és a barátaimat is, és egyébként Passzolunk !! Miért ne!
Én is introvertált vagyok. :D kevés de minőségi baráti körrel, saját kis világgal.. stb !
Az introvertálodást is össze lehet csiszolni.
Ha más egyéb minden jó. No problem.
soha!! Volt már ilyen, és azt várta az a szerencsétlen nyomorult magának való, hogy valaki bontogassa az ő falait! Hát bontogassa a hóhér az!
ebből sosem lesz igazi komoly normális párkapcsolat. eleve antiszoci.
ebből akkor lesz kapcsolat, ha te a déli, ő az északi sarkon lakik és csak ritkán találkoztok. mert ez felel meg nektek, különben más ember a terhetekre van.
Nekem csak az ilyen tipus jon be :D
A figyelmesseg az fontos szerintem is :) De en is magamnak valo vagyok. :) nem szeretem a tarsasagot. Vagyis 2-3 ertelmes embert elviselek magam korul akar kedvelem is oket, de keveset :) nem vagyok csont egyedul mert az rossz de alig beszelek valakivel, nincs kozos tema. 30 as korosztaly jobban megert, de a 30as pasikra nem bukok 20L vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!