Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Nektek, hogyan vallott szerelmet egy srác? Mit mondott nektek? Vagy mit szerettetek volna hallani? Hogyan zajlott le? Mi lett a végkifejlet?
Én is erre készülök :) nekem is van ötletem,
csak érdekel a tapasztalatotok.
Nekem nemrég "vallott" egy fiú szerelmet, lényegében nem mondta ki, hogy szeret, de ez egyenlő volt azzal...leültünk egy padra, a fiú húzta az agyam sokáig,aztán egyszer csak megszólalt: Na, mikor indulunk már?
Én: Sehova sem megyünk eddig, amíg meg nem kapom, amit szeretnék:D
Erre ő: Mit is szeretnél te? Hagy gondolkodjam... ó, azt hiszem tudom..
Én: Na, mi az?
Ő: Mondjam vagy mutassam?
én: mutasd...
Erre átkarolt, én áttettem a kezem a vállán, és megcsókolt, nagyon jó érzés volt, hosszú és szenvedélyes... jó helyen volt, jó időben, jó személlyel egy tökéletes csók...egyenlő volt egy szerelmi vallomással, hidd el...
Szülinapi bulija volt a drágának, és a Jäger meg a pálesz már megtette a hatását.
Az ágyon feküdtünk, beszélgettünk. Én persze már egy ideje éreztem, hogy fülig szerelmes belém.
Ő: El akarok neked mondani valami fontosat...
Én: Azt, hogy szeretsz?
Ő: Hát igen, azt is...
Szóval ja, nálunk így zajlott, mondjuk ez ilyen rendhagyó szerelmi vallomás, a ti esetetekben valószínűleg neked kell majd végig beszélned. :"D
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!