Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jóllehet a szerelem még nem felnőtt, de hamar a depresszióba vezetett. Egy nemzetközi tábor alkalmával ismertem meg egy lányt, aki pontosan megfelelt a lány idealomnak. Az alábbi résszel kiegeszitve, hogyan tudok tullepni mindezen?
Meglehet hogy a lány Csehországi volt, de azért angolul tudtunk beszélni egy keveset.Próbáltam beszélgetni vele, odafigyelni rá stb. és ő is ugyanígy tett, örökké integetett nekem, kezfogasokat csináltunk stb. A tábor vége felé, elerkeztunk arra a pontra, hogy oda irányítottuk nagy nehezen a beszélgetést hogy szeretjük-e egymást... Mivel a tábor vége felé volt és előre gondolkodtam, hogy lehet hogy talán soha többet nem látom és osszejovunk, akkor nagyon nehezen fogom elviselni, ezért azt válaszoltam neki hogy nem válaszolhatok. Ezt bantam meg a legjobban. És ez is jellemzi azt a legjobban azt hogy mennyire egy introvertált típus vagyok, aki nehezen talál magának való lányt, mind személyiségben, mind kinezetben,es úgy éreztem hogy ő olyan lány, akivel életem végéig mulatságban töltenem életem, és életem végéig szeretném. De a józan ész megállított. A búcsúzás majd nagyon nehéz volt, bár akkor még nem mutattam ki érzelmeim. Majd mikor hazakerultem, akkor jött meg minden, két hete sírok, és nem tudok nem rá gondolni, és mivel introvertált típus vagyok ezért nagyon nehéz bárkivel is megbeszélnem.
A kérdésem az, hogy tud valaki tippeket adni, hogy hogyan tudom lekuzdeni ezt az időszakot és hogyan tudok tullepni rajta?
Jól van, rrtem. Akkor valóban nincs semmi veszve. Először is szépen várj és majd hátha alakul valami. Ha visszajelez, akkor írj rá, beszélgessetek. Ha 96-os vagy, akkor már 20 éves kor felett vagy egyáltalán nem lehetetlen semmi. Pár száz kilóméter távolság a mai világban semmi főleg ha talpraesett leszel és összeszedet magad. Amúgy is ideje nyitni a világ felé lassan!
Ha rosszul alakul és nem történik semmi, akkor tényleg tovább kell lépni, de ebben az esetlen is nyiss kicsit ez lesz a megoldás. Szocializálódj, ismerkedj, dolgozz az önbizalmadon, a többi meg jön magától!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!