Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen nemzetközi vegyespárosok fordulnak elő ismerősi, baráti köreitekben?
Az egyik ismerősöm egy norvég férfival házasodott végül össze, gyerekük is van már, kint élnek. Mivel én imádom az északi országokat, mindig kicsit "irigykedek", milyen jó lehet ott élni (de nem tőlük irigylem, nagyon aranyos, kedves nő, megérdemli a boldog életet).
22/L
Nincs titok. Az ember az ember. Akarmilyen nyelven is beszél.
Az ismeretségi körömben van német, olasz, lengyel, arab vegyes házasság is.
Ismerek olyan magyar férfit, akinek brazil barátnője van, olyat is, akinek cseh, olyat is, aki egy lengyel nőt vett el felelségül. Egyik magyar kolléganőmnek (külföldön élek) olasz férje van, egy másiknak portugál a barátja. Egyik volt szaktársam egy nigériai férfihoz ment hozzá, együtt vannak már 8-9 éve. Itt vagyok én is, 7 éve vagyok az argentín származású férjemmel.
Egyébként a baráti körömben rengeteg olyan vegyes kapcsolat is van, ahol egyik fél sem magyar. Szerintem a titok maga az ember és a konkrét személyiség, nincs klasszikus recept.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!