Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt nektek olyan, hogy minden jól működött és stimmelt, de szexuálisan unalmas volt az egész és valahogy nem tudta kihozni a partner azt a szenvedélyt amit mással simán megy?
Figyelt kérdés
F37 már másfél éve tart, asszem fél-egy év után realizálódott, hogy ez így baromi kevés, gyakorlatilag egyszer sem mondtam neki, hogy szeretem mert nem érzem azt. Viszont vele nincs sok vita, meg tök nyugodt az egész kapcsolat, egyenlő felek vagyunk. (Ilyen még nekem nem volt) Érdeklődés, életvitel, stílus, anyagiak klappolnak, de nincs kedvem vele szexelni, pedig jó nő, csak valahogy nem tudja kihozni belőlem. Hiába próbálkozik nulla a szexuális kisugárzása pedig nem egy aszexuális alkat, tökre nyitott és hajlandó kipróbálni dolgokat. Ti voltatok már ilyen helyzetben? Mi lett a vége?2020. júl. 15. 10:59
1/4 anonim válasza:
Szerencsére nem. Alapvető baj, hogy nem szereted, így a szexuális vágy is jóval gyengébb. Ha ennyi idő után így érzel, a kényelem kedvéért nincs értelme együtt maradni. A szexen lehetne javítani, de érzelem nélkül fölösleges.
2/4 A kérdező kommentje:
köszi
2020. júl. 15. 11:16
3/4 anonim válasza:
Volt már hasonlóan hosszú kapcsolatod, ott is így volt? Csak mert egy-két év után már elég sok embernél beüt bizonyos mértékű unalom, elvész az újdonság izgalma. De itt mintha nagyobb hiányosság lenne. Egyébként attól még, hogy a szexualitásod szomjazik, a lelkeddel simán tudod szeretni (szóval nem értek egyet 1-essel, hogy nem is szereted). Látsz esélyt, hogyan tudna változtatni?
4/4 A kérdező kommentje:
Próbálkozunk, beszéltünk erről. De mással 4 év után is simán megkívántam többször is. Vele meg valahogy nem.
2020. júl. 15. 12:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!