Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mi volt a legnagyobbveszekedés...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi volt a legnagyobbveszekedés, amit eddig kibírt a kapcsolatod?

Figyelt kérdés

Vagy nézeteltérés, jellembeli különbség, szokások, bármi.

És mi volt az, amikor Te vagy a volt Párod úgy döntöttél h szakítasz?

Mikor volt a legnagyobb megingás?

2019. dec. 23. 00:32
 1/6 A kérdező kommentje:
Bocsánat, egy szünet kimaradt.
2019. dec. 23. 00:40
 2/6 anonim ***** válasza:
94%
Féltékenység egy másik nőre, akivel baráti viszonyban álltam. Megszakítottam vele a kapcsolatot, de mivel munkatársak voltunk, újra beszélgetni kezdtünk, amikor ezt elmondtam neki, szakítani akart. Megbeszéltük, de a történtek bennem is törést okoztak, soká lettem túl rajta.
2019. dec. 23. 01:11
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Már előtte is veszekedtunk azon hogy szerintem többet ivott mint kellett volna. De egyszer megbeszéltük barátnőmmel hogy beulunk valahová beszélgetni és iszogatni. Az exem kikonyorogte hogy jöhessen velünk. Már eleve úgy jött oda hogy több feles és sör benne volt. Aztán még ott is megivott egy jó pár sört pedig én és barátnőm is mondtuk neki hogy nem kellene már de nem hallgatott ránk. Aztán odaert barátnőm párja is és meghivta egy sörre. Természetesen ő is ivott vele megegyet. Aztán erőszakoskodott hogy igyon még egyet vele, a srác meg nem akart de ő gyozkodte hogy igyon mert megserti. Ott lett elegem és elrangattam haza. Egész úton veszekedtunk, iszonyat dühös voltam rá hogy így leegetett a barátaim előtt és hogy ennyire nem bír mértékét tartani. Végül nem akkor szakítottunk, de ott már tudtam hogy nem leszünk örökké együtt....
2019. dec. 23. 08:27
 4/6 A kérdező kommentje:

Köszi szépen!

Jöhetnek még

2019. dec. 23. 11:03
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Begurultam, mikor rájöttem, hogy meg akart csalni egy másik nővel. A kedvenc vastag könyvét hozzá vágtam, majd az égő cigarettámat is. Közben az erkelyen hangosan szidtam, hogy mindenki hallja mit akart tenni a másik nővel...Még neki állt feljebb. Először bűnbánatot gyakorolt, majd nem bírta a hisztim, és szakítani akart.
2019. dec. 23. 22:25
 6/6 anonim ***** válasza:
Exem egyszer lekurvázott egy féltékenységi rohama közepette (sose vettem fel ezeket a kirohanásait, mert nem volt rá oka...) na nekem akkor gurult el a gyógyszer. Az udvaron álltunk, kb tőlem zengett az utca míg kiosztottam. De ezután rá pár évre szakítottam vele csak, szintén a féltékenysége miatt.
2020. máj. 31. 19:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!