Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan régi kapcsolatod ami szép emlék, amire szívesen emlékszel vissza?
Figyelt kérdés
Meddig voltatok együtt? Miért ért véget?2019. júl. 13. 20:51
4/9 anonim válasza:
1 év 4 hónap.
Megcsalt, de istenesen megtoroltam. Már már művészi módon.
5/9 anonim válasza:
Igen. 3 hétig voltunk együtt. Elhagyott. Nem mondta, hogy miért. 39F
6/9 anonim válasza:
Igen, 7 évig. Ő külföldi nagyvárosban akart élni albérletben, én itthon, kisvárosban a sajátomban. Hülye vége lett, devégülis az lett, amit akartunk.
32/f
7/9 anonim válasza:
Hát van ja. Gyönyörű, méz-szőke, kékszemű tündérke, csodálatos dudákkal és seggel. Szét dugtam, összespermáztam mindenét. De szép is volt. Aztán kirúgtam mert megismertem a feleségemet. De azért őt is kezelgettem egy darabig még, aztán végleg szétmentünk. Sok sok éve nem tudom mi van vele, kíváncsi lennék bekapná-e még a répámat ha megkérném. Mondjuk tudom a gyengéjét:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!