Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik olyan, hogy azért nem tudok új párkapcsolatba kezdeni, mert nem tudom magam túl tenni a régi lányon?
Évek óta nem tudok, új párkapcsolatba kezdeni. Próbálkoztam ismerkedni az évek során más lányokkal akik nagyon kedvesek és aranyosak voltak de én nem voltam készem mindig elő jött benne egy blokk egy gát, nem tudtam új kapcsolatba belekezdeni és ezek után a randik után mindig előjött bennem a régi lány emléke. Mi lehet ez az érzés, miért jön elő, hogyan lehet leküzdni? Mi az ami segítene?
31f
Létezik... Nekem is fáj a szívem valaki után, és emiatt képtelen vagyok mással ismerkedni. Öreg hibám, hogy túlságosan ragaszkodó vagyok.
Szerintem nem tudsz tenni ellene semmit. Minél jobban küzdesz, annál jobban elmélyíted a sebet. Az ember előbb-utóbb megtanul együtt élni ezzel az érzéssel, mert a részévé válik a fájdalom...
Igen, létezik, viszont ezen előbb-utóbb túl kell lépni. Tudom, hogy nehéz, én is megtapasztaltam, de hosszú távon nem jó, hogy ennyire ragaszkodsz a múlthoz, el kell engedned és tovább lépned. Hagyj magadnak időt, ne ismerkedj, ne randizz, ha nem érzed magad késznek, csak legyél egy kicsit egyedül. Viszont ettől még lehetsz nyitott, mert bármikor, bárhol rád találhat újra a szerelem.
Én megtanultam nem szomorkodni más miatt, mert nem ér ennyit. Egyszerűen elfogadom, hogy nem ő volt a megfelelő ember, mert a megfelelő ember nem hagyná, hogy szomorkodjak miatta. Szóval mindig arra gondoltam, hogy ez az ember még vár rám valahol a világban, nekem ez segített mindig tovább lépni. :)
Hogyne létezne, személy szerint én közel 2 évig képtelen voltam egy normális párkapcsolatba belemenni, az exbarátnőm miatt. Mi anno nem haraggal váltunk el, sőt nehezemre esett megszakítani vele a kapcsolatot, de ez van, ez már elmúlt. Tudom egyszerű mondani, de míg valamennyire a gondolataim része volt addig egyről a kettőtre semmiképp nem tudtam haladni, szóval teljesen kizártam a gondolataimból is, persze ehhez idő kellett. Kezdetben az első pár hét nagyon rossz, ha van időszak mikor per pillanat nem gondolsz rá, akkor álmodban jelenhet meg valahogy és felkelve lesz cseszett rossz, de erőt kell venni magadon, 31 évesen még az élet java hátra van, nem most kellene begyepesedned.
27/F
Voltam én is hasonló helyzetben, ez teljesen normális dolog. De érdemes minél hamarabb elkezdeni a gyógyulást!
Én pl egyik pillanatról a másikra megszakítottam vele minden kapcsolatot. De tényleg mindent. Nem volt több fb profil nézegetés, meg instagram képek csekkolás, semmi. Töröltem az egész messenger beszélgetésünket. Képekkel, mindennel együtt. Pár kép volt a telómban róla, azokat felraktam jól eldugva felhőbe, hogy az unokáimnak meg tudjam mutatni, és tanmeseként el tudjam mesélni,és működött! Pár hónap ugyan eltelt, de már hacsak eszembe nem juttatja valaki (egy-két közös ismerős megmaradt, akikkel szívesen tartom a kapcsolatot), nem gondolok rá.
Tégy te is hasonlóképpen! Jó érzés később elmesélni, hogy igen, feismertem, hogy mi nem jó nekem, és igen, változtattam, tettem azért, hogy jobb legyen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!