Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretnék visszatérni a régi önmagamhoz, mert könnyűvérű nőcskévé kezdek válni?
Éveken át úgy véltem, hogy egyetlen egy férfi fog hozzám vonzodni valaha, és őt meg kell tartani mindenképpen, mert válogatni nem lehet. Akkori középiskolásénemnek még fiúbarátai se voltak, udvarlók pedig messze elkerülték. Úgy érettségiztem le, hogy sosem randiztam.
Egyetem miatt fővárosba költöztem kollégiumba. Elég komoly önbizalmam volt, viszont pár fiú felfigyelt rám. Egyikük se vonzott túlságosan. Viszont tartottam magam az ígéretemhez. Tehát belementem, összejöttem velük és igyekeztem pedáns barátnő lenni. De valahogy nem találtam meg a helyem velük és korlátoztak. Egyszerűen inkább teherré váltak mint támogatóvá.
Vádoltam magam, mert nem értettem h miért nem voltam boldog hisz tiszteltek megbecsültek, büszkék voltak rám és sosem vertek át. De mégis kétszer elhagytam egy ilyen embert.
Úgy éreztem hogy majd az élet visszavág nekem és csalódni fogok egyszer hatalmasat. Bántam hogy összetörtem őket, pedig nem érdemelték meg. Viszont mennem kellett ezt tudtam.
Aztán rájöttem h ismerkedni nem rossz dolog. Sok férfit megismertem és rájöttem hogy vanank értékeim, olyanaok amik mások számára fontosak és "ritka kincsek". (Nem vagyok naív kellő kritikával kezeltem minden egyes mondatot). Elkezdtem a testem szép vonásait felismerni. Sokkal másként láttam magam és ez sugárzott magamból.
Idővel olyan férfiak is nyitottak felém akikről álmodni se mertem. Nem a legfelső angyali réteg persze, arra nem is vágyok.
Hanem olyanok akik ápoltak és intelligensek. Tehát társaságba se ciki velük menni. Idéntől nagyfokú randizgatásba kezdtem és rengeteg időt szántam chattelesre. A sok férfi adott önbizalmat és egyfajta kikapcsolódást. általában 3 férfivel beszéltem egyszerrre. Kevesekkel találkoztam arányait tekintve.
Belementem barátság extrákba, nagy csalódás volt, mert elveszítettem őt idővel. Ő többrevágyott én viszont nem. Nem tudtam leállni az ismerkedéssel.
Azt leszögezném, hogy testi aktus senkivel se volt. Tehát nem árultam magam, csak beszélgetésre vágytam, megismerni egy másik látásmódot.
Idővel szeuálisan egyre kiéhezettébbé váltam és testiségre vágytam. Szexchat következett. Aztán pár hónapnyi összejárós kapcsoalt, ahol aktus nem történt.
Tehát amin láthatjátok eléggé elszaladt velem a ló. Kifordultam a régi értékrendemből. Nem vágyok párra, úgy vélem hogy én nem tudnék hosszú távon felhagyni ezzel az életstílussal. Megoldásokra és tanácsokra nyitott vagyok. azzal kapcsolatban, hogy hogyan tudjak visszaváltozni és ismét egyférfit keresni? Felismertem, hogy rossz úton haladok és segítséget kérek. Tehát társkereési gondjaim vannak és talán önmagammal is.
Rosszul írtam, anno nem volt önbizalmam, mára lett.
Testi és lelki jó tulajdonságok ismerete szerintem nem egoista dolog
rájössz te magadtól is, elég értelmes vagy hozzá..
hidd el hogy jó célt fogalmaztál meg..
sok sza.tól mented meg magad és a mindenkori környezeted..
Összejártatok? Ez mit takar?
Orált és simogatást, pettinget vagy csak filmezést és mozit?
Ha minden mást csinálsz, csak az aktus nincs, javaslom, hogy szexelj.
Nyugodtan randizz és ismerkedj, ha valakivel kedved van, menj tovább. Nem vagy rbanc, nekem úgy tűnik, hogy a nagy szerelmet keresed, de azt hiszed be kellene érned egy jó emberrel.
Jó ember millió van a világban, de egy sem olyan, mint mikor a szerelmeddel vagy.
Ne nézd a másik értékeit, nem alkalmazottat választasz. Arra figyelj, mit váltanak ki belőled, ez legyen a mérce. Ha odaig vagy valakiért, az egy értékes ember számodra, vele fogod magad a legjobban érezni.
Ne becsüld le magad, nem egy jutalom vagy, amit megkaphat valaki mert önzetlen vagy gondoskodó szóval jó ember.
Nincs valódi önbizalmad, növessz.
Egy életed van, ami bármikor véget érhet.
Akár holnap is meghalhatok. A többséggel ellentétben engem ez arra buzdít, hogy ne adjam alább és valami értéket teremtsek. Ha meghalsz holnap, akkor most lehet, hogy úgy fognak eltemetni, hogy csak egy kis könnyűvérű nőcske voltál...
Ja, mert sokkal megnyugtatóbb egy halottnak, ha úgy emlékeznek rá, hogy xy csak 3 emberrel feküdt le, mintha 30al feküdt volna le.
Engem nem hangolna le, ha pár ember nőcskének tartana holtamban. Már tinikorban túl kéne lépni a mit gondolnak rólam mások dolgon.
Még az egyetemet se végeztem el szóval fiatal vagyok.
Mások nem tudnak az életvitelemről, titokban zajlik. Tehát senki nem ítél el. Megjátszom magam mások előtt és önmagam is becsapom. Tehát mindezen változási törekvést önszántamból szeretném
Teljesen igazad van, tedd azt, amit belül jónak érzel és jól érzed magad, pozitív vagy.
Ego ? "Az mi a franc" ?
Nem a 10 000.-ik birka vagy, ez sokaknak nem teszik, naés ?
Nyugodtan vállald fel azt, amiről tudod, hogy jó tulajdnoságod és érték benned-rajtad.
Mindenki kapja be (ha megengedjük neki), akinek nem tetszik. Legyél Te az, ki jár egy utat és akinek tetszik amerre mész, majd megy melletted-utánad. Akinek meg nem, arra ne pazarold az idődet-energiádat-szépségedet-eleganciádat. (sokan ezekre mondják: ego)
Mért akarsz visszaváltozni, ez hülyeség.
Én is egész életemben úgy voltam, hogy volt Gizi-Sári-Juditka stb, x draba lány-nő alattam-mellettem körülöttem, de jöttek és mentek, miért ?
Mert nem pazaroltam rájuk az időmet, mondván :
Áááá, még nem tudom, meg mjad jó lessz ez, még nem alakultunk ki, stb stb. Ezek hülyeségek.
Ha x-edik nap vagy hét után nem jött az érzés magától, hogy felhívjam, akkor már nem érdekelt tovább.
Jött a következő, stb stb, aztán pl. a 14.-ik után jött a 15.-ikés együttragadtunk 6 évig. Mert ez volt a természetes mindkettőnknek.
Vagyis, nem godnolkodásból-definiálásból-megfelelniakarásból-elvárásokmiatt voltunk együtt, hanem mert csak telt az idő és minden atomjó volt, és PONT. Ha már gondolkodni, kellett, hogy ááá ez most vajon jó lesz így, mit fog hozzá szólni stb stb, azt már megette a fene, úgy ahogy van.
Mondják is rám sokan ma is (51é), hogy hogy a fenébe van pofám így élni-vélekedni :-) :-).
Na mindegy ez hosszú még, de szívesen beszélgetnék ról veled, mert különlegesen értelmesnek tartalak az írásod alapján és nagyon intelligens vagy érzelmileg lelkileg.
(nem lexikonbólmegtanultanintelligens) :-) Úgyis érted :-)
Egód egekben, ráadásul sokat is hazudsz :)
"Belementem barátság extrákba, nagy csalódás volt, mert elveszítettem őt idővel. Ő többrevágyott én viszont nem. Nem tudtam leállni az ismerkedéssel.
Azt leszögezném, hogy testi aktus senkivel se volt."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!