Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Járnátok olyan lánnyal, akire ha ránéztek a szívetek leszakadna annyira cuki lenne, ha megdugták párszor egyéjszakás kalandok alkalmából fiúk?
Egy albérletbe lakna a barátnőivel, és amikor kicsit vadabb lett egy-egy buli a kelleténél, vagy úgy alakult az ismerkedés, akkor becsúsztak egyéjszakás kalandok.
Titeket zavarna, vagy túltennétek magatokat rajta, ha a lány részegen bevallaná, hogy nagyon szeret titeket, és soha nem csalna meg titeket?
Valahogy engem taszít a gondolat, hogy mindenféle jöttment hipszter csicska bemocskolta, meg hogy nem biztos, hogy sokáig maradna 1 ember mellett.
Sejtettem, hogy ezzel indulunk.
Azt elfelejtettem írni, hogy
!!!!!!!!!!!!!!!FÉRFIAK VÁLASZÁT VÁROM CSAK!!!!!!!!!!!!
Ebből lesz az amikor a 30évesen is a szűz lányt keresed. Jó reggelt ébresztő attól még, hogy te nem vágysz más társaságára az emberek 90%-a biztos.
Gondolj csak bele, hogy akivel összejössz jó eséllyel páran meg szétkrták előtted. :) :)
Csak dugásra kéne.
Egyébként ez a kommented után férfiként fognak írni, és ennyi.
Igen kettős mérce, de ez van.
Minden nemnek megvan a szerepe.
Akkor lenne beteg világ, ha a nők cipelnék a cementes zsákot, amíg a férfiak ülnének otthon gyes-en.
Ja, ilyenkor már nem számít az egyenjogúság, amikor nem a ti károtokra történik az egyenlőtlenség?
Akkor tessék lenyelni azt a töredék dolgot, ami a ti károtokra történik az egyenlőtlenségből, és nem vergődni.
Valaki írta valamelyik kérdés alá, hogy egy lánynak van vagy 100 regisztrációja, és a toplistában is benne van.
Hobbija minden pasit le 0%-ozni.
Megnéztem ma pár kérdést, és tényleg ez megy.
Ez most komoly?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!