Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Járnátok olyan lánnyal, akire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Járnátok olyan lánnyal, akire ha ránéztek a szívetek leszakadna annyira cuki lenne, ha megdugták párszor egyéjszakás kalandok alkalmából fiúk?

Figyelt kérdés

Egy albérletbe lakna a barátnőivel, és amikor kicsit vadabb lett egy-egy buli a kelleténél, vagy úgy alakult az ismerkedés, akkor becsúsztak egyéjszakás kalandok.

Titeket zavarna, vagy túltennétek magatokat rajta, ha a lány részegen bevallaná, hogy nagyon szeret titeket, és soha nem csalna meg titeket?

Valahogy engem taszít a gondolat, hogy mindenféle jöttment hipszter csicska bemocskolta, meg hogy nem biztos, hogy sokáig maradna 1 ember mellett.

2018. márc. 12. 22:05
1 2 3 4 5 6 7
 11/64 anonim ***** válasza:
70%

Te ilyenkor mit hiszel, hogy, már elkopott a puncija?

Vagy hogy nem mosakszik? Vagy hogy nincs menstruációja, amikor még az is kijön belőle, amit egyik hosszúfarkú hipszter sem ér el?

Az hogy valakivel lefeküdt egyszer, az pontosan azt jelenti, hogy dugtak. Nem azt hogy megkapták. Az kapta meg akivel jár, akit szeret, akiért mindent megtenne.

2018. márc. 12. 22:22
 12/64 anonim ***** válasza:
27%

# 13

Ti mit éreztek, amikor ilyen kommenteket kitaláltok?

Nem semmi mekkora mentális toprongyok járnak erre az oldalra.

2018. márc. 12. 22:23
 13/64 A kérdező kommentje:
Fuh, ez a 13-as komment tényleg erős... :D
2018. márc. 12. 22:24
 14/64 A kérdező kommentje:

Nem tudom, nekem nem kéne olyan csaj komolyabban, aki csak így odadobálta magát ilyen alkoholista, bukdácsoló egyetemistáknak.

De legtöbb haverom szintén ezt a véleményt alkotja élőben.

Érdekes, hogy itt gyakorin mindig ilyen ellentétes véleményen vannak az emberek, ráadásul egységesen.

2018. márc. 12. 22:26
 15/64 anonim ***** válasza:
29%

Így van, kettős mérce, DE...

Mivel ilyen szempontból ellenkező neműek ellenkező nemekhez történő hozzáállásáról van szó, nem pedig egy addot személy nézőpontja által, mások különböző nemükből fakadó megkülönböztetésről ez jelen van és jelen is lesz.

Tetszik vagy sem, a férfiak így vannak bekötve és ez egy olyan kettős mérce ami nem fog változni amíg világ a világ és a jelenlegi ismerkedési szokások vannak.

Alapból rengeteg kettős mércén alapuló hozzállás van elég sok dologban mind ismerkedés, mind párkapcsolati szempontból, a különböző teendőkig, mindenhol. Ez pont egy olyan jellegű dolog ami PONT nem a nőknek kedvez és az ő szabad elvüket dicsőíti. Tetszik vagy sem, ez van.

Egészen addig amíg abból a feltevésből indulunk ami itt is gyakran elhangzik, miszerint a férfiakat csak a szex érdekli addig nem fog egyetlen férfinak sem szimpatikus lenni az amikor egy lány saját örömszerzésének okán, mindenféle jöttment, kanos, félrészeg pasival bújik ágyba.

Nincs benne kivetnivaló mert az ő dolga, de attól ez még csak egyetlen szempontból lesz pozitív egy férfi számára. Mégpedig akkor, ha semmi mást nem akar a lánytól csak szexet.

Lehet itt feleslegesen acsarkodni, attól mondd már meg, pontosan miért kellene szimpátiát ébresszen egy olyan lány a szemünkben aki bulik után engedi, hogy a sok kanos pasi meghúzza?

Hasonló, egyéjszakás kalandoknál ez jó pont, ha egy lány ilyen, komoly kapcsolat lehetőségénél viszont legalább ugyanannyira taszító.

Csini lányként lemenni egy buliba és engedni a kanos pasik ostromának nem túl nagy teljesítmény. Egy pasinak viszont ágyba vinni egy jó csajt egy buli után az közel sem megy ennyire egyszerűen.

És attól, hogy a lányokat nem szokta zavarni, sőt imponál nekik az, hogy egy férfinak jó a dumája, kiállása és könnyyen ágyba tud vinni egy lányt, de ennek ellenére mégis tud vele komolyan tervezni, egy férfit attól még zavarni fog, hogy a komoly kapcsolat reményében megismert lányt előtte ennyi kanos pasi meghúzta.

Kettős mérce? Valamennyire igen. Tudsz ellene tenni valamit? Nem. A férfiak így vannak bekötve, ösztönszerűen zavarja őket a tudat.

Egyedül talán azokat a férfiakat nem akiknek hozzá hasonlóan mindig pofon egyszerűen ment a csajozás, sőt a lányok másztak rá. Egy ilyen férfit nem zavar, de ilyen férfiból nincs túl sok és nem is arról híresek, hogy annyira el akarnának köteleződni a rengeteg felkínálkozó lány közepette.

Ez van.

2018. márc. 12. 22:33
 16/64 anonim ***** válasza:
33%
Engem izgat, ha előttem megdugták vagy 50 -en a barátnőmet. Én szeretem az ilyet, ennyi. Eleve a tudat izgat, hogy más is járt benne, és nem csak egy. Az meg, hogyha erről mesél szex közben, hamar elmegyek.
2018. márc. 12. 22:37
 17/64 anonim ***** válasza:
2018. márc. 12. 22:38
 18/64 anonim ***** válasza:
22%

Én kavartam ilyen csajjal, pedig mindenki óva intett tőle és ő is nagyon cuki volt.

Ami miatt nincs esélye a dolognak, nem tudnám elengedni bulizni vagy bárhova ahol csávók vannak, mindig az motoszkálna bennem, hogy tuti f**zt akar.

Ilyen nővel nem lehetne családot alapítani.

Másik dolog, engem rohadtul idegesítene, hogy neki rengeteg kúrós élménye volt nekem meg volt 6 nő akit megdugtam, szóval ha már sokkal nagyobb a szám mint nekem akkor kiesik a nő, vagy akkor térhetnénk vissza, hogy ha behozom. Nagyon gáz ha a kapcsolatban a nőnek volt több partnere mint a csávónak.

2018. márc. 12. 22:39
 19/64 Clay Morrow ***** válasza:
43%

Nem, tudod, mindig nekifogni nehéz, elkezdeni, amint megcsinálta egyszer, másodszor már kicsit könnyebb lesz.

Lehet bármennyire cuki és dögös vagy aranyos számomra, nálam egyből TURN OFF egy ilyen információ róla és azonnal elvesztem érdeklődésemet.

2018. márc. 12. 22:41
 20/64 anonim ***** válasza:
50%

Két eshetőség van:

1. Mást is megcsalt már, ebben az esetben hanyagolnám

2. Ha csak egyéjszakásai voltak kapcsolaton kívül, nem érdekelne, hiába nem volt még/nem lesz részem hasonlóban.

2018. márc. 12. 22:45
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!