Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nagyon válogatós lennék, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon válogatós lennék, hogy ezek közül a nők közül egy nő sem jön be és nem járnék velük és még egyéjszakás kalandba se mennék bele?

2017. dec. 11. 23:33
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
88%
Minimum egy milliárdos, 22 centis farkú, 190 magas álomtestű és atomnagy dumás alfahím álomkan lehetsz ilyen arccal ( [link] ) ha ennyire válogatós vagy. De szerintem inkább csak kamu az egész kérdésed.
2017. dec. 11. 23:39
 2/14 A kérdező kommentje:
Nem tudom nekem ezek a nők nem jönnek be, semmi egyediség nincs meg bennük... nem képzeld nem ilyen ember vagyok....
2017. dec. 11. 23:51
 3/14 anonim ***** válasza:
61%
Első, azért nem kell túlozni. Női szemmel nézve számomra bár a felsorolt nőknek kb az egyharmada szép, mégis azt mondom, hogy elég egyhangú a felhozatal. Nincs köztük pl egy vörös vagy fekete hajú sem. Simán lehet, hogy a kérdezőnek egyszeruen az tetszene.
2017. dec. 11. 23:52
 4/14 anonim ***** válasza:
69%
Jó azért elhiszem - és teljesen meg is értem - ha valaki egy Britney Spears kaliberű tucatszőkére nem indul be, de nem tudom elhinni, hogy a második csajt még egy egyéjszakás kalandra sem fogadnád el. Főleg a kérdésed második fele, ami eléggé szúrja a szememet és ha ezt nem jegyezted volna meg külön akkor még el is fogadnám a sajátos ízlésedet, de szerintem így eléggé kukacoskodás az egész. Ezen csajok legtöbbje pont, hogy az a kategória, amire a férfiak azt mondják, hogy "Nem jön be, de azért nem rugdosnám ki az ágyamból". Te meg erre leírod, hogy egyéjszakás kalandba se mennél bele. Ez mi már? :D
2017. dec. 12. 00:07
 5/14 A kérdező kommentje:
4. Jóó esetleg a 2. az egy éjszakára, de tepernie kéne neki...
2017. dec. 12. 00:12
 6/14 anonim ***** válasza:
80%
Szerintem homokos vagy.
2017. dec. 12. 00:30
 7/14 anonim ***** válasza:
0%
Ha úgy nézel ki,mint Andy Garcia fiatalon,akkor nem.
2017. dec. 12. 01:15
 8/14 anonim ***** válasza:
77%
Pedig mindegyik nagyon szép!!!
2017. dec. 12. 04:53
 9/14 anonim ***** válasza:
66%
Igen nagyon válogatós vagy.
2017. dec. 12. 05:51
 10/14 anonim ***** válasza:
81%
Igen, válogatós vagy. Akkor milyen nő kellene neked?
2017. dec. 12. 06:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!