Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Zavar ha egy férfinek volt (ak) egyéjszakás kalandja (i). Más is érez így?
Veled van a probléma, az önbizalmaddal és a felfogásoddal.
Végül is, van, aki tudja tolerálni, van aki nem. Akkor meg keress olyan párt, akinek csak kapcsolatban volt szexuális tapasztalata.
Ilyen egyszerű.
Ez elég fura.
sztem nemigazán van olyan 18-48 éves férfi akinek SOHA az életébe nem volt agyéjszakás kalandja.
Ez olyan mintha én olyna huszonéves nőt szeretnék találni, aki már nem szűz, túlvan jópár kapcsolaton, de nincsenek képbe ex vagy exek akik még kaparnak.
Engem is zavarna és nem azért, mert gond van az önértékelésemmel. Nem mindenkinek fér bele az egyéjszakás. Nekem sem. Szerintem akinek tartása van, az nem él ilyen lehetőségekkel. És akinek egy volt, annak bármikor lesz több is, mert eleve képes rá, megvan a hajlam.
És megint más tészta az, amikor van egy se veled-se nélküled szituáció, amiben megtörténik úgy, hogy nincs párkapcsolat.
Nagyjából úgy érzek ahogy az ötös, de van bennem féltékenység is.
Köszönöm mindenkinek :)
Engem (talán koromból kifolyólag is) végképp nem érdekel mi volt a múltjában.A most êrdekel.Természetesen együtt élünk, tudtuk, hogy egyikőnk sem szűz már, nem voltak illúzióink.
Nekem is volt egyéjszakás kalandom, nem vetettem meg tízen és húszas éveimben a dolgokat na...De lenyugodtam.Túl vagyok egy váláson, egy gyermek êdesanyjaként kijelenthetem, hogy 32 évesen jobban érzem magam, mint valaha, minden téren.
Szerintem próbáld meg elfogadni, hogy mindenkinek van múltja.Ha têged szeret, téged akar, ne foglalkozz a múltjával, mert magadat (is) marcangolod.
Kérdező, felvilágosítalak:
A féltékenység önbizalomhiányból származik és abból, hogy nem bízol meg a másikban.
A féltékenység rólad szól és nem a másikról!
Biztos, hogy te féltékeny vagy és nem valami más a problémád?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!