Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Várjak 30 éves koromig, vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Várjak 30 éves koromig, vagy forduljak ki magamból, és tegyem azt mint a többi velem egyidős?

Figyelt kérdés

21 vagyok, felnőttek szerint nem vagyok gyerekes, szerintem is komolyabb vagyok a többségnél, engem nem annyira vonz egy-egy kósza punci mint másokat. Sokak szerint, majd csak 30-as koromban találok magamhoz illő nőt, a fiatalabb csajok kihasználják külsejüket, ők is egyéjszakásokban utaznak. Most nekem is ki kellene éljem a fiatalkoromat, és kergetni a szoknyákat, vagy maradjak olyan amilyen?

Mielőtt valaki azt mondaná, hogy mégse vagyok annyira érett mert itt teszek fel egy kérdést... a kérdés, csak véleménykérés, én elhatároztam magamak eddig is, hogy cselekszek, de kíváncsi vagyok, ti hogy gondoljátok. Megéri így húzni az időt, vagy fiatalon élvezzem a kötetlenséget, és az egyéjszakásokat?

(21F)

2017. aug. 15. 14:14
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:
Szóval van-e értelme fiatalon a hosszútávú kapcsolatnak?
2017. aug. 15. 14:16
 2/13 anonim ***** válasza:
95%
A lányok legalább felét, ha nem többet érdeklik a komoly kapcsolatok. Sokan nem állnak ellen, ha éppen csak szex vagy szexkapcsolat jön össze, de nem tudok olyanról, aki nemet mondana egy amúgy ígéretes kapcsolatnak, csak mert ő még inkább csak szexelne.
2017. aug. 15. 14:20
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Mindig légy önmagad és aszerint tedd azt amit szeretnél és/vagy helyesnek ítélsz.
2017. aug. 15. 14:20
 4/13 anonim ***** válasza:
71%
#2: Pedig már volt szerencsém ilyenhez. :D
2017. aug. 15. 14:21
 5/13 anonim ***** válasza:
Ohh de komoly vagy teee en 16evesen 3evig eltem egy 22eves csajjal
2017. aug. 15. 14:24
 6/13 anonim ***** válasza:
4# Nem, akkor szimplán nem érdekelted a lányt annyira. Az "ígéretes kapcsolat" mindkét fél számára annak kell, hogy tűnjön, tök mindegy, te miket gondolsz magadról, mert 10 másik ember szemében te 10 különböző ember leszel.
2017. aug. 15. 14:26
 7/13 anonim ***** válasza:
Szerintem ez nem jó ötlet. Nyilván olyan vagy amilyen, ha eddig ez nem vonzott hiába csapnál bele így hirtelen ebbe az egészbe nem okozna élvezetet. Persze az szerintem is hülyeség, hogy csak emiatt ne ismerkedj, vagy ne vágj bele egy kapcsolatba, merthogy majd úgy is csak 30 éves korodra találod meg azt aki számodra az igazi. Ez nem teljesen így van, megtalálhatod korábban is és az is meglehet, hogy csak később. Egy a lényeg, hogy maradj mindig önmagad, és ne aggódj azon, hogy mások másként élik az életüket, hisz őket az teszi boldoggá míg téged nem biztos.
2017. aug. 15. 14:33
 8/13 anonim ***** válasza:

Élvezd az életet,az én válaszom.

A nők maguktól jönnek,ha élvezed az életet.

2017. aug. 15. 15:12
 9/13 A kérdező kommentje:
Így is vannak lehetőségeim, töbször is kaptam szexkapcsolatra ajánlatot, de én visszautasítottam. Olyat nem sikerült vonzanom eddig, aki hosszútávon gondolkodna, szexkapcsolatból pedig nem vagyok hajlandó többet látni, nem tartom az ilyen csajt megbízhatónak hosszútávra.
2017. aug. 15. 15:17
 10/13 anonim ***** válasza:
Te leszel nappal a marha, éjjel pedig jönnek a latin bikák. Te akkor épp túlórázni fogsz, ahová elhajtott.
2017. aug. 15. 15:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!