Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan hozzam ki magamból a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan hozzam ki magamból a férfit?

Figyelt kérdés
Üdv! A gondom lènyege hogy a nő aki tetszik nekem a barátot,az embert látja,szereti bennem nem a fèrfit,èn viszont nőkènt tekintek rá,nem csak èrzelmi ,sexuális vágyaim is vannak irányában,szorosabbra szeretnèm füzni a dolgot vele,min kellene változtatnom magamon ennek èrdekèben?

2016. márc. 24. 08:41
 1/2 anonim ***** válasza:

Most akkor ha jól értem,jelenleg barátok vagytok a nővel?

Én voltam ilyen szituban, volt egy barátom, akit imádtam, mint embert, jó barátom volt. Aztán jelzett, hogy többet akar. Én nem akartam, mert nem tetszett úgy, mint férfi.

Szerintem ha tetszenél a nőnek mint férfi, akkor már lett volna valami köztetek.

2016. márc. 24. 08:51
 2/2 A kérdező kommentje:
Mindezt èrtem,viszont nem akarok anèlkül meghátrálni hogy előtte nem teszem meg amit lehet,akár a lehetetlent is,ugy èrtem,csak meg van a módja,hogy fèrfit faragjak magambol,olyan fèrfit aki nem csak vonzó a nő/nők számára,de saját magamban is elismerèst kelt. Változtatni szeretnèk,változni akarok saját magam èrdekèben!
2016. márc. 24. 09:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!