Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Várjak 30 éves koromig, vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Várjak 30 éves koromig, vagy forduljak ki magamból, és tegyem azt mint a többi velem egyidős?

Figyelt kérdés

21 vagyok, felnőttek szerint nem vagyok gyerekes, szerintem is komolyabb vagyok a többségnél, engem nem annyira vonz egy-egy kósza punci mint másokat. Sokak szerint, majd csak 30-as koromban találok magamhoz illő nőt, a fiatalabb csajok kihasználják külsejüket, ők is egyéjszakásokban utaznak. Most nekem is ki kellene éljem a fiatalkoromat, és kergetni a szoknyákat, vagy maradjak olyan amilyen?

Mielőtt valaki azt mondaná, hogy mégse vagyok annyira érett mert itt teszek fel egy kérdést... a kérdés, csak véleménykérés, én elhatároztam magamak eddig is, hogy cselekszek, de kíváncsi vagyok, ti hogy gondoljátok. Megéri így húzni az időt, vagy fiatalon élvezzem a kötetlenséget, és az egyéjszakásokat?

(21F)

2017. aug. 15. 14:14
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Van értelme. Ha találsz hozzá megfelelő partnert.
2017. aug. 15. 15:42
 12/13 anonim ***** válasza:
Annak semmi értelme, ha felhúzol magadra egy àlarcot, és olyan emberként élsz amilyen nem vagy. Nem leszel boldog, nem fogod jól érezni magad, ha a divatot majmolod miközben ott van benned a sajàt egyéniséged. Ha komoly kapcsolatot akarsz, keress olyat, ne àllj le 1 éjszakàsokkal.Hidd el, lesz nő akinek hasonló igényei vannak és nem arra vàgyik, hogy heti 7 különböző pasi ürítsen bele majd otthagyja.
2017. aug. 15. 15:56
 13/13 anonim ***** válasza:
Legyél olyan amilyennek érzed, hogy lenned kell. Ha szoknyákat akarsz kergetni, kergess, ha nem vagy ilyen típus úgysem fogod tudni ezt magadra erőltetni.
2017. aug. 15. 15:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!