Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Zavar ha egy férfinek volt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Zavar ha egy férfinek volt (ak) egyéjszakás kalandja (i). Más is érez így?

Figyelt kérdés
Leszeretném győzni ezt az érzést, de nem tudom. Nem is tudom helyesen megfogalmazni, de féltékennyé válok. Biztos fogjátok írni, hogy akkor keressek szüzet, de az nem bánt ha kapcsolatban volt együtt valakivel, hanem csak azon kívül. Mennyire normális ez?

2017. szept. 27. 10:54
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
#10 - Pontosan mire gondolsz?
2017. szept. 27. 11:55
 12/22 anonim ***** válasza:
53%

Engem is zavarna. Nem lennék féltékeny, felőlem párkapcsolaton belül úgy és annyit szexelhetett, amennyi jólesik, de egy olyan emberrel, akinek belefér a kapcsolaton kívüli szex, egyszerűen nem passzol az értékrendem.

Vannak ilyen haverjaim, bírom őket, szóval nem tartom ettől rossz embernek az illetőt, de a kapcsolat totálisan ki van zárva.

A mai világban az ilyesmi felfogás cikinek számít, de engem meg ez mondjuk nem érdekel, akkor is tartom magam ehhez :D

2017. szept. 27. 11:58
 13/22 anonim ***** válasza:
48%

ezek engem is zavartak egészen addig, amíg nem lett kis tapasztalatom szex és kapcsolat terén.

Az elején minden egyes kis romantikára féltékeny voltam, de főleg azért, mert nem én voltam a részese, manapság azt mondom, hogy igen is tomboljon az ember amíg tud!

2017. szept. 27. 11:59
 14/22 anonim ***** válasza:
Nem zavar, de ha nagyon elmerül a témában az már zavarna. De szerencsére nem az ilyeneket vonzom.
2017. szept. 27. 12:03
 15/22 anonim ***** válasza:

Érdekes, mert engem pont az zavar saját tapasztalataim miatt, ha a férfi előttem nem élt egy kicsit. Nekem sokkal nagyobb csalódást és fájdalmat okoztak a tapasztalatlanabb férfiak, mint azok, akiknek a fiatal kora "vadul" telt.

Én általában nem is ismerkedek szexuálisan korlátozottabb felfogású emberekkel, mindazonáltal teljesen tiszteletben tartom, ha nekik más az elképzelésük. Szóval ugyanezen elv alapján, szerintem keress hozzád hasonló férfiakat, és kész. Valószínűleg ők is el fognak kerülni, ha nem vagytok egy nézőponton.

26N

2017. szept. 27. 12:12
 16/22 anonim ***** válasza:
Neked kell tudni, hogy mi a bajod, nem nekem. Csupán helyre tettem benned egy fogalmat, amit szerintem tévesen használtál.
2017. szept. 27. 12:34
 17/22 anonim ***** válasza:
35%
Engem pedig az, ha egy nőnek volt.
2017. szept. 27. 12:53
 18/22 anonim ***** válasza:

Nincs ezzel baj szerintem. Abban az esetben, ha neked sem volt. Tudod, ne várj el semmi olyat amit te nem tudsz nyújtani.

1-2 ilyen engem nem zavar. Ennyi nekem is volt. Igaz, az egyik inkább baráti (több alkalom), a másik ténylegesen 1 , de az irtó pocsék volt, szóval utána már nem mentem bele senkivel. Rossz tapasztalat, megtörtént, meg is bántam, de meg nem történt bakivá már nem tudom tenni, viszont vállalom hogy megtettem. Ez van.

Ha viszont több ilyen eset volt az általam megismert pasi életében, 5-10-20 stb, akkor ott már okkal merült fel bennem az a gondolat, hogy elköteleződési problémái vannak, a nők csak eszközök neki a kielégüléshez, de nem veszi őket emberszámba meg ilyenek... így aztán nem kezdtem ilyenekkel se kapcsolatot, se semmit.

Ugyanez igaz arra, is, ha valakiről megtudtam, hogy prostizott. Kukáztam az illetőt azonnal, nem folytattam az ismerkedést. Nekem meg ez nem fér bele. Illetve az sem, ha megtudom, hogy az exét pl megcsalta, és ezért mentek szét. Ha van rá mód, a gerincteleneket inkább elkerülöm alapból/nem bonyolódom velük kapcsolatba.

2017. szept. 27. 13:54
 19/22 anonim ***** válasza:
23%

Az a baj, hogy fogalmad sincs, miről szól az egész. Nem ugyanolyan motivációval megy bele mindenki egyéjszakás kalandba. Úgy látom, hogy az az elképzelésed, hogy aki szerelem nélkül szexel, az

1. mindenképpen tárgyiasítja a partnerét, tehát gyakorlatilag emberileg semmibe veszi,

2. bárhol, bárkivel képes lenne lefeküdni.

Ez viszont koránt sincs így mindenkinél, sőt, megkockáztatom, hogy a többségnél nem így működik.

Tehát ettől függetlenül egy párkapcsolatot képesek komolyan venni, nincs nagyobb esélye annak, hogy elhagyják vagy megcsalják a párjukat, mint azok, akik csak szerelemből szexelnek.

Nem kell ezt elhinni, ennyiből nem is fogod szerintem. De indokolatlanok a félelmeid, az tuti.

2017. szept. 27. 18:59
 20/22 anonim ***** válasza:
Látom, kivertem nálad a biztosítékot. Pedig igazat írtam. Ha pedig nem számolsz le a fixa ideáiddal, akkor nem tudod legyőzni az érzéseidet, és tényleg kereshetsz egy szűz fiút, ahogy írod. De ez nekem mindegy is.
2017. szept. 28. 09:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!