Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Az ilyen pasi csak egyéjszakás...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az ilyen pasi csak egyéjszakás kalandot akarhat?

Figyelt kérdés
Nagyon sokszor rám ír egy nap Facebookon. Mindig megkérdezi hol vagyok, és mit csináltam. Ha elköszönök tőle Facebookon mindig írja, hogy maradjak már még egy pár percet az ő kedvéért. Szíveket is küldözget nekem. Egyszer megírta hogy 70%-ban tetszem neki. Viszont egyszer megírtam neki, hogy elmegyek a barátnőmmel egy kicsit kikapcsolódni, erre azt írta igaz állítása szerint viccből, hogy rövid pórázra kötne, és hogy nekem hogy tetszene az ha összejönnénk, hogy ő elmegy bulizni, és becsajozik. Fura módon ezután megírta, hogy neki írogat egy másik lány is, de őt csak én érdeklem.
2017. okt. 24. 20:57
 1/7 anonim ***** válasza:
83%
Már aggódtam, hogy ma nem fogod kiírni...
2017. okt. 24. 20:59
 2/7 anonim ***** válasza:
83%

Miért látom ezt a kérdést már harmadszor 3 hét alatt? Nem hiszem el, hogy ennyire tökölősen kellene mennie a dolgoknak.

Drágám, téged sem az eszedért akarnak a pasik úgy érzem, indulj ki ebből.

2017. okt. 24. 20:59
 3/7 anonim ***** válasza:
Ez már valami rögeszme nálad, hogy kiírd ezt a kérdést?
2017. okt. 24. 21:36
 4/7 anonim ***** válasza:

Töröld már ezt a szöveget a vágólapról.

Találj ki valami újat ami kalandosabb.

2017. okt. 24. 21:55
 5/7 anonim ***** válasza:
Ha megkapnám, én sem akarnék többet.
2017. okt. 26. 10:10
 6/7 anonim ***** válasza:
Ki ír ilyen hülyeséget hogy 70 %-ban tetszik neki valaki?Meg még nem is jártok de már pórázzal fenyeget?Elég beteg lehet agyilag.
2017. okt. 26. 12:13
 7/7 anonim ***** válasza:
Beteg.Kérdező azt azért remêlem hogy tudod hogy ez nem egészséges .Ez olyan mintha szàmonkért volna eleve akkor elfogatható lenne ha már javàban jàrnàtok vagy ha hàzasok lennétek.Én lekoptatnàm a pasast.
2017. okt. 26. 14:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!